Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här visar Madde och Chris sin kärlek öppet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Efter några hektiska veckor kring jul och nyår kunde prinsessan Madeleine och hennes fästman Chris O'Neill ägna tid åt varandra i den exklusiva skidorten Gstaad.
Foto: ALL OVER PRESS

Sakta i backarna?

Nä, här var det innerliga kramar så fort de fick tillfälle.

Prinsessan Madeleine, 30, och hennes blivande man Chris O'Neill, 38, visade öppet sin kärlek i den exklusiva skidorten Gstaad - en direkt gliring till författaren Herman Lindqvist, om man så vill...

- De såg ut att vara väldigt glada och förälskade, säger en av de fotografer som tog bilder på paret.

Expressen kunde i går berätta om den folkkäre författaren och historikern Herman Lindqvists tvivel om att Madeleines och Chris förhållande kommer att hålla.

"Njaaa. Förlovningen håller nog till bröllopet, men sen börjar det svaja och knaka", sade han i en enkätundersökning i Aftonbladet.

"Valde att bo enskilt"

Både personer som står kungafamiljen nära - och hovet - reagerade.

- Jag konstaterar bara att han spekulerar och gissar för mycket. Han verkar inte ha någon som helst aning, sade hovets informationschef Bertil Ternert till Expressen.

Enligt uppgift tog prinsessan Madeleine väldigt illa vid sig.

Prinsessan Madeleine som har hunnit med att förlova sig med finansmannen Chris O'Neill, och dessutom - tillsammans med pappa kungen och mamma drottningen - kommit överens om att bästa dagen att gifta sig är lördagen den 8 juni, två dagar efter nationaldagen, firade nyårshelgen med sin Chris i Gstaad i Schweiz.

Madeleine hade med sig sin bästa väninna Louise "Lussan" Gottlieb, 30.

- Madeleine, Chris och "Lussan" valde att bo mera enskilt i ett chalet i stället för på hotell där andra vänner bodde, säger en av fotograferna som var på plats.

Louise Gottlieb, som varit Madeleines "bästis" sedan skoltiden, är numera singel och kommer mycket bra överens med Chris O'Neills vänkrets.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har haft några hektiska veckor kring jul och nyår.

Först åkte de till den exklusiva skidorten Sankt Moritz i Schweiz där Maddes väninna Caroline Leksell, 31, gifte sig med britten Graham Cooke inför 200 gäster.

Skrev om barnhem

Sedan bar det hem till Stockholm och mamma Silvias kombinerade födelsedags- och julfest - för att sedan åka till Chris mamma och hans halvsystrar i England.

Hovets informationschef Bertil Ternert säger att man aldrig kommenterar prinsessan Madeleines semesterresor - just för att de är privata.

- Dessutom vet jag inte vad hon har gjort, säger han.

Madeleine har dock haft tid till reflektion under sin minisemester.

I går skrev hon på sin Facebooksida om mötet med barnhemsbarn i Kina i november 2011:

"Början på ett nytt år får mig alltid att tänka på fina minnen från det förflutna. Ett minne som jag skulle vilja dela med andra är mötet med en föräldralös flicka i Kina, det berörde verkligen mitt hjärta."

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.