Här omfamnar Eva Westling kronprinsessan Victoria. Foto: Suvad Mrkonjic
Här omfamnar Eva Westling kronprinsessan Victoria. Foto: Suvad Mrkonjic

Här visar hon sina känslor för Victoria

Publicerad
Uppdaterad
OCKELBO. Här brister det för Eva Westling.
För första gången visade hon offentligt sina starka känslor för svärdottern Victoria.
Kronprinsessan var stolt:
- Jag har fått det bästa som Ockelbo har.
Eva och Olle Westling har under alla år hållit en låg profil.
De har aldrig visat känslor offentligt - inte ens under bröllopet förra sommaren i Stockholm.
Men igår när Daniel var hemma med Victoria på offentligt besök i Ockelbo brast det för mamma Eva.
Under ett mingel i Wijs trädgårdar i Ockelbo gick Eva fram till Victoria. Den annars alltid så tillbakadragna Eva Westling tvekade inte - hon omfamnade Victoria - mitt framför fotograferna.
Eva och Victoria blev sedan ståendes - kramandes - i en lång stund.
Victoria tittade svärmor Eva i ögonen och viskade något i hennes öra. Eva skrattade och omfamnade igen sin svärdotter.
Bredvid stod en rörd Daniel. Han om någon vet vilken unik relation hans mamma och Victoria har.

Viskade i örat

När ingen trodde på Daniels och Victorias förhållande var det mamma Eva som stöttade och räddade vägen fram till altaret. Det glömmer aldrig Victoria och efter det har hon en unik relation med svärmor Eva.
Eva och Olle Westling var igår kväll inbjudna som middagsgäster till Wijs trädgårdar. De hade också med sig Daniels syster Anna och hennes sambo Mikael Söderström.
Före middagen skulle börja fick även Olle och Eva lite tid för sig själva. Eva viskade något i Olles öra som fick honom att skratta högt. Sedan kramade hon om sin man och han log stolt.

Folkdräkt i present

Sonen Daniel och Victoria hade fått på sig Ockelbos folkdräkt och pappa Olle gjorde tummen upp.
- Vi fick de här kläderna i bröllopspresent, berättade Daniel för Expressen.
- Visst är de snygga?
Kanske något att ha nästa gång vid Stureplan?
- Ja, det vore ju en fin syn, skrattade Daniel. Folkdräkt vid Stureplan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag