Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här stjäl Melania halloween-showen

Melania Trumps kappa väckte uppmärksamhet.
Foto: POLARIS/IBL / POLARIS/IBL POLARIS

Melania Trump, 48, väckte en hel del uppmärksamhet under årets halloween-firande – på grund av sin kappa.

Hon och maken, president Donald Trump, hade bjudit in en mängd barn till Vita huset, skriver engelska Express.

Dessa i sin tur möttes av pumpor, höbalar, rökmaskiner och träd i höstskrud.

Tartan är ett rutigt ylletyg i olika färger som används i skotska höglandsdräkter. Kiltar har nästan alltid ett tartanmönster av något slag.

Nu var det dock ingen kilt som Melania Trump bar när Vita huset i Washington öppnade sina grindar för att fira årets halloween.

Men att kappvalet hade skotska influenser går dock knappast att bortse ifrån.

Och tartankappan, med gula och svarta rutor och som slutade precis nedanför knäna, passade väl in när Melania och Donald Trump visade upp sig bland pumpor och höbalar.

”På måndag öppnar Vita huset för spöken och troll i alla åldrar", meddelade presidentfrun i ett skriftligt uttalande för några dagar sedan.


https://twitter.com/FLOTUS/status/924405581124907008

Barn från 20 skolor inbjudna

Föräldrar och barn från 20 skolor i Maryland, Virginia och D.C. välkomnades för traditionsenligt "bus eller godis" i Vita husets södra del.

Under evenemanget fick bus eller godis-utövare njuta av Vita husets södra del dekorerad i spindelväv – för att skapa en festlig utstyrsel och stämning. 

Det fanns även fladdermöss och pumpor smyckade med bilder av gamla presidenter. 

Luften fylldes av dimma. Träden och södra delen av Vita huset belystes i olika färger under helgen.

Listan över vad som inte fick tas med till festen på Vita huset var ännu längre. Gästerna bads bland annat att lämna hemma dryck, mat, selfiesticks, cigaretter, ryggsäckar, djur, vapen och spetsiga objekt - av alla dess slag, meddelade presidentfrun i fredagens skriftliga inbjudan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.