Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här stjäl Leonore prins Nicolas show

Lilla Leonore, 2, hade lite svårt att sitta stilla under lillebror prins Nicolas dop. Hon satt först i pappa Chris O' Neills famn - men under barnkören som sjöng smet hon ner på golvet och satte sig för att busa och leka i altargången. Foto: Maja Suslin/TT
Strax innan prins Nicolas skulle få dopvatten på sitt huvud höll det dock på att gå lite för vilt till när lillsessan höll på att välta dopfunten. Foto: Maja Suslin/TT
Leonore var på riktigt bushumör. Foto: Maja Suslin/TT
Prinsessan Leonore hade svårt att sitta still under lillebror prins Nicolas dop. Foto: Maja Suslin/TT

Ibland går det inte riktigt som planerat.

Under prins Nicolas dop höll storasyster prinsessan Leonore hov och busade loss mitt i altargången.

– Mera! ropade hon förtjust när dopvattnet hälldes upp.

Lilla Leonore, 2, hade lite svårt att sitta stilla under lillebror prins Nicolas dop. Hon satt först i pappa Chris O' Neills famn – men under barnkören som sjöng smet hon ner på golvet och satte sig för att busa och leka i altargången.

När Prins Carl Philip, som är en av faddrarna, skulle hälla upp dopvattnet i dopfunten ropade hon förtjust "Mera".

Strax innan prins Nicolas skulle få dopvatten på sitt huvud höll det dock på att gå lite för vilt till när lillsessan höll på att välta dopfunten! Sedan övergick hon till att peta i näsan.

Prins Nicolas fick dopvatten på huvudet av ärkebiskop Antje Jackelén - han gallskrek och var under predikan helt otröstlig. Men då kom Estelle till undsättning och gav sin lilla kusin en napp så att han tystnade.