Här släpper prinsparet loss till Roxette

Kungligheterna jublade ordentligt för Roxette.
Foto: Sven Lindwall
Victoria och Daniel såg såg på konserten från VIP-läktaren tillsammans med prinsparet.
Foto: Sven Lindwall
Kronprinsessan klappade ivrigt i händerna under spelningen.
Foto: Sven Lindwall
Det var första gången som Roxette spelade i kalmar.
Foto: Sven Lindwall
Det nygifta prinsparet har under de senaste dagarna njutit av sommaren på Öland till havs med Silvia och kungen men begav sig till Kalmar under lördagskvällen för att se Roxettes spelning.
Foto: Sven Lindwall
Per Gessle och Marie Fredriksson startade igång allsång under konserten.
Foto: Sven Lindwall
Prinsessan Estelle fick stanna hemma under konserten.
Foto: Sven Lindwall
"Ni är underbara" sa Marie Fredriksson och skickade en kyss till kronprinsessan Victoria.
Foto: Sven Lindwall
Per Gessle.
Foto: Sven Lindwall
Foto: Sven Lindwall
Foto: Sven Lindwall
Marie Fredriksson.
Foto: Sven Lindwall
Foto: Sven Lindwall
1 / 14

KALMAR.

Dancing queen!

Här visar vår Victoria vem som är drottningen av dansgolvet.

Vår kronprinsessa fick sällskap av landets allra senaste prinsessa - Sofia – när Roxette gjorde en av sina exklusiva spelningar.

På slutet stod Daniel, Carl Philip, Sofia och Victoria upp och visade att kungligheter kan festa.

Kungafamiljen njuter nu av sommaren på Öland och Solliden. Men i kväll tog kronprinsessan Victoria, prins Daniel en paus tillsammans ett annat par.

Vilka? Gissa? Vårt senaste prinspar, så klart. Carl Philip och Sofia.

– Kalmar! skrek Per Gessle. Det är första gången Roxette spelar i Kalmar! Det måste vi fira!

Det fick alla kungliga medlemmar att utbrista i stort jubel. När Marie Fredriksson och Per Gessle sedan började med allsång inne på Fredriksskans inne i Kalmar exploderade kungliga läktaren igen.

"Ni är underbara"

Detta var utan tvekan en drottning och kung på scen och kungligheterna på VIP-läktaren.

– Tack, ni är helt underbara, skrek Marie och skickade en kyss till kronprinsessan Victoria.

Sedan under hela kvällen var Victoria och Daniel uppe och rockade med Roxette. Det var framför allt Victoria som släppte loss - detta var en fantastisk kväll och nu ville hon tillsammans med Daniel släppa loss.

Roxette gjorde i kväll en av sina exklusiva spelningar i Sverige och Kalmar och då självklart Victoria med resten ville passa på att besöka konserten. Hela kungafamiljen är nu samlad på Sollidens slottsområde och till Kalmar är det knappt 30 minuters bilresa.

När Roxette i kväll gick upp på scen i Kalmar var kronprinsessan Victoria, prins Daniel och vårt nyblivna prinspar Carl Philip och Sofia på plats i god tid. Sedan när det drog i gång så var det Victoria som var den som satte standarden:

Victoria dansade till "Sleeping in my car", "Crush on you", "Dressed for success" och "How do you do!". När Marie Fredriksson och Per Gessle började sjunga "It must have been love" utbröt kramkalas på VIP-läktaren. Alla tittade på Sofia och Carl Philip. Så klart det måste ha varit kärlek...

Omfamnade varandra

Våra senaste kungligheter - prins Carl Philip och prinsessan Sofia - visade öppet sin kärlek. Det här var en sådan kväll. De omfamnade varandra och Victoria och Daniel kunde stolt titta på dem.

När Roxette sedan avslutade med "The Look" var Victoria uppe och studsade. Hon tog över hela kungaläktaren och inte ens vår nyblivna prinsessa Sofia var i närheten.

Vilken kunglig kväll.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.