Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här letar Svenska spel efter miljonvinnaren

Svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Lämnade du in en lottorad i Själevad för ett år sedan som du aldrig kollade?

Då kan du vara lycklig vinnare till över två miljoner kronor.

Men skynda! I dag är sista dagen för att hämta ut vinsten.

– Jag sitter i spelbutiken och väntar på att vinnaren ska dyka upp, säger Svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, på plats i Själevad.

Den 10 mars 2012 lämnade en person in lottoraden: 3, 4, 12, 16, 17, 18 och 33 i spelbutiken Frendo i centrala Själevad i Örnsköldsviks kommun, skriver Allehanda.se. Det visade sig att raden var värd över 2,3 miljoner kronor.

Men ingen kom och hämtade ut flermiljonvinsten.

I dag är sista dagen om vinnaren ska få sina pengar. Svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson har därför åkt upp till den norrländska byn i hopp om att hitta den lycklige vinnaren.

– Jag sitter här i butiken och bjuder på tårta och fika och hoppas att vinnaren ska dyka upp, säger Pierre Jonsson vid 15-tiden på tisdagen.

Goda förhoppningar

Jonsson har goda förhoppningar om att vinnaren ska ge sig till känna.

– Jag tror absolut att det finns en chans, folk brukar vakna till när det pratas om det. Ibland glömmer man bort att kolla om man vunnit något.

Vinnarambassadören berättar om en kvinna som skulle köpa en trisslott och letade efter plånboken i bilen. I samma veva hittade hon ett gammalt spelkvitto.

– Det visade sig att hon hade vunnit 6,2 miljoner kronor. Så nog finns det en chans att vi hittar vinnaren i dag, säger han.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!