Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här kan hundarna dejta - på nätet

FYRBENT KÄRLEK. Hundarna Denzal och Daisy träffades på nätet. Här är de med Denzals matte Laura Harrison. Foto: Colin Finch
Det är inte lätt att hitta kärleken.
Särskilt inte om man har fyra ben och svans.
Men nu kan även hundar dejta på nätet.
Dejtingtjänsten Doggie Dating är ingen vanlig kontaktförmedling för kärlekstörstande. Här är det bara mattar, hussar och hundar som är välkomna.
- Om du är människa och singel finns det massor av ställen på nätet där man kan träffa någon, men för hundar finns det ingenting, säger hundägaren och grundaren Laura Harrison, 30, till Norwich Evening News.

Kvalitetstid


På sajten kan den som har hund hitta promenadsällskap, någon att prata hundproblem med, eller lämpliga kandidater att para ihop sin vovve med. En av de som har lagt ut en annons är blandrasen Kayden från Richmond i USA, som är på jakt efter en sängkamrat. Han skriver: ”I am a two year old big blond stud in need of a beautiful bitch to spend some quality time with.”

Det sa klick


Laura Harris egen hund, staffordshireterriern Denzal, står själv för en av solskenshistorierna. Han behövde nya kompisar och gick på massor av dejter med olika tikar.
Till slut träffade han Daisy - och det sa klick.
- Hon slickar honom i öronen och tar hand om honom. De är galna i varandra, berättar Laura Harris.


Kolla in sajten här: www.doggie-dating.co.uk.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!