FYRBENT KÄRLEK. Hundarna Denzal och Daisy träffades på nätet. Här är de med Denzals matte Laura Harrison. Foto: Colin Finch
FYRBENT KÄRLEK. Hundarna Denzal och Daisy träffades på nätet. Här är de med Denzals matte Laura Harrison. Foto: Colin Finch

Här kan hundarna dejta - på nätet

Publicerad
Uppdaterad
Det är inte lätt att hitta kärleken.
Särskilt inte om man har fyra ben och svans.
Men nu kan även hundar dejta på nätet.
Dejtingtjänsten Doggie Dating är ingen vanlig kontaktförmedling för kärlekstörstande. Här är det bara mattar, hussar och hundar som är välkomna.
- Om du är människa och singel finns det massor av ställen på nätet där man kan träffa någon, men för hundar finns det ingenting, säger hundägaren och grundaren Laura Harrison, 30, till Norwich Evening News.

Kvalitetstid


På sajten kan den som har hund hitta promenadsällskap, någon att prata hundproblem med, eller lämpliga kandidater att para ihop sin vovve med. En av de som har lagt ut en annons är blandrasen Kayden från Richmond i USA, som är på jakt efter en sängkamrat. Han skriver: ”I am a two year old big blond stud in need of a beautiful bitch to spend some quality time with.”

Det sa klick


Laura Harris egen hund, staffordshireterriern Denzal, står själv för en av solskenshistorierna. Han behövde nya kompisar och gick på massor av dejter med olika tikar.
Till slut träffade han Daisy - och det sa klick.
- Hon slickar honom i öronen och tar hand om honom. De är galna i varandra, berättar Laura Harris.


Kolla in sajten här: www.doggie-dating.co.uk.
Lisa Jannerling
Lisa Jannerling

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag