Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Här görs lyxmattor till Madonna och kungen

MARK. Madonna, kungafamiljen och Google. 

Det är bara några av den västsvenska mattillverkaren Kasthalls kunder.

Här på landet på sjuhäradsbygden, långt från slott och skyskrapor, tillverkas lyxmattorna för hand och skeppas sedan världen över. 

Så har det varit sedan 1889 – i bygden som kallas Tygriket. 

– Det finns ett värde i att berätta historien. Att vi har varit på samma plats i 130 år. Blir det någonting annat av Kasthall tappar vi det vi byggt upp, säger Peter Eriksson som arbetar med med affärs och projektutveckling. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.