– Vet du vad mitt namn betyder?
Femtonåringen tittar mig rakt i ögonen, över hennes hår ligger en grön sjal som visar halva håret.
– Ja, Setara betyder stjärna, säger jag och tittar upp i himlen som täcker Kabul.
– Tycker du att det är ett vackert namn?
– Mycket vackert.

Femtonåringen ler när hon hör mitt svar och berättar att hon har kommit till marknaden Mandai för att köpa skor.
– Kan du visa mig vilka skor du gillar?
Bredvid oss finns ett stort bord fullt med låga klackar och sandaler prydda med färgglada bollar.
– Jag gillar inte några av de här skorna.
Setara vill hitta något bättre. Nå högre. Mot stjärnorna.
Hon känner sig inte bekväm med att talibaner har tagit över huvudstaden.
– Jag vill lära mig, men det kan jag inte i den här situationen.
– Du menar att du vill gå i skolan?
– Ja, talibaner kommer inte låta oss gå i skolan. Jag vill, men jag kan inte.

Längre bort på gatan tittar kvinnor i olika åldrar på behåar och klänningar. Klädförsäljaren Said Bakr berättar att kvinnorna köper samma slags kläder som de alltid har gjort.
– Köper de även de här? undrar jag och pekar mot några gula, lila och gröna klänningar som är gjorda av tunt tyg och slutar ovanför knäna.
– Ja, de är populära. Men det är inte så mycket kunder nu sedan talibanerna tog över här. Det finns inga pengar att handla med.
Dagarna efter talibanerna tog över Kabul var det få människor utomhus. Ingen visste vad som hände i huvudstaden och var oroliga.
Den första veckan var det mest män som lämnade hemmen. Män som hade börjat klä sig mer traditionellt och låtit skäggen växa.
De få kvinnor som gick ut täckte sig mer än vad som är normalt i Kabul och det syntes nästan inga kvinnoansikten i staden.
Talibaner har ännu inte bildat sin regering och meddelat vilka lagar och regler som gäller, vilket har gjort att folk har fått prova sig fram.
Den farliga situationen vid och kring flygplatsen bidrog också till att folk stannade inne. Det var beskjutning längs vägarna som leder till flygplatsen och fruktansvärda scener spreds i sociala medier. Människor blev piskade, slagna och till slut sprängda.
Flygplatsen blev ett mål för militanta grupper, eftersom att det fanns tusentals utländska soldater där.
Dagen efter att den sista amerikanska soldaten lämnade Afghanistan var det återigen långa trafikköer i Kabul och fullt med människor på gatorna.
Två dagar efter USA:s tillbakadragande är det trängsel i marknaden. Även kvinnor är ute och handlar, klädda på samma sätt som vanligt. Flera försöker också sälja guld, eftersom att bankerna är stängda och det inte går att få tag på kontanter.

Priset på guld har gått ner, men guldförsäljaren Haji Nazir är ändå nöjd med talibanövertaganet.
– Jag stödjer talibanerna, jag är för fred.
Talibaner har ännu inte kommit och tagit någon skatt på hans intäkter, men han säger att de har sagt att de kommer att göra det när de har inrättat sin regering.
När den tidigare afghanska regeringen störtades blev det hyperinflation, men pengaväxlare som sitter framför små glasskåp med sedelhögar i olika valutor berättar att kursen har gått åt rätt håll senaste dagarna.
Före talibanövertagandet kostade en amerikansk dollar 76 afghanis, efter talibanerna tog över gick kursen snabbt upp till 96, och har nu gått ned till 86, enligt växlaren Ajab Gul.
En annan växlare, Mohammad Mustafa, tror att det beror på att den nya talibanregeringen snart ska utropas. Han har flera kunder än vanligt.
– Snart har vi en ny stat och regering och det gör att människor kommer och säljer sina dollar. I Islamiska emiratets styre försvinner korruption och mutor, och det är därför priset på dollar sjunker.

En pojke som är ute med sin cykel viftar med en vit talibanflagga på en pinne. Han är glad för han tycker att staden har blivit mindre farlig.
– Säkerhet! ropar han och viftar med flaggan.

Bakom honom slår en taliban som är ute och patrullerar en misstänkt tjuv i överkroppen med några knytnävsslag. Han förklarar det med att tjuven försökte stjäla en mobiltelefon.
Några minuter efter det skjuts det av ett par skott nära ingången till ett departement, som ligger inklämd mellan två marknadsstånd.
En man tycker att talibanerna sköter det hela bra.
– Det är fred och säkerhet nu. Kriget är över! Vi är nöjda med Islamiska emiratet av Afghanistan!
Beväpnade talibaner patrullerar till fots och i polisfordon. Några av dem åker runt i den tidigare afghanska säkerhetstjänstens bilar. På en talibans västrygg står det ”US”, en militärväst som har blivit kvarlämnad av den amerikanska armén.
Längs en större bilväg där konstnärer under det förra styret har målat muraler har någon bestämt sig för att förändra stadsbilden. Ett kvinnoansikte har suddats över med kluddig, svart färg.
Talibaner har även bett skönhetssalonger att måla över de kvinnobilder som har funnits på deras fasader.
Nästa förmiddag är det en kvinnodemonstration nära presidentpalatset i Kabul. Kvinnliga demonstranter går med plakat och protesterar mot att de inte får arbeta och säger att de är rädda för att kvinnor inte kommer att inkluderas i det nya talibanstyret.
Barn på korta ben försöker envist arbeta och tigga på trottoarerna. De är hungriga och följer efter folk, bönandes efter några afghanis.
Enligt FN kan matlagren i Afghanistan ta slut redan den här månaden.