Här handlar Håkan Juholt på Coop. Foto: Ismail Yasar
Här handlar Håkan Juholt på Coop. Foto: Ismail Yasar

Här fyndar Juholt efter avhoppet

Publicerad
Uppdaterad
Efter sin avgång har Håkan Juholt hållit sig undan.
Men nu visar han sig återigen ute.
På måndagseftermiddagen var han på Coop i Fittja utanför Stockholm - och tittade på böcker.
- Han var ganska lugn, säger Ismail Yasar som befann sig i butiken.
Sedan Håkan Juholt höll sitt korta avskedstal i Oskarshamn i lördags har han inte varit tillgänglig för några kommentarer eller synts till vid sin bostad.
Men på måndagseftermiddagen vid 15-tiden syntes han igen - på Coop i Fittja utanför Stockholm.
- Butiken ska stänga igen så det var halva priset på många varor. Håkan Juholt gick runt och kollade, bland annat på böcker och ljudböcker. Korgen var ganska full, säger Ismail Yasar.
Den före detta S-ledaren hälsade glatt när han passerade Ismail Yasar följd av två Säpo-vakter.
- Han verkade lugn, säger Ismail Yasar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag