Här firar Madde och Chris smekmånad

Publicerad

Här tar Chris sin älskade Madeleines hand.

På den vita sandstranden med det turkosa vattnet i Seychellerna i Indiska Oceanen njuter de av sin första tid som man och hustru.

Det var hit till paradiset som de smet i väg efter bröllopet.

Chris O'Neill springer på den varma vita sanden. Han möter upp sin hustru - prinsessan Madeleine. Han tar hennes hand och tillsammans går de ner mot det turkosfärgade vattnet.

Här på Seychellerna får de äntligen njuta av varandra på sin smekmånad.

De bor i en av de privata villorna på en av öarna för över 50 000 kronor per natt. Sedan deras ankomst tidigare i veckan har de varit för sig själva i sin stora villa på 500 kvadratmeter. Personalen på ön vet dock att det är Sveriges prinsessa som firar sin smekmånad.

Det var en "big secret"

Resan till paradiset har varit omgärdad av ett stort hemlighetsmakeri.

När bröllopsfesten pågick som mest intensivt i lördagsnatt på Drottningholms slott berättade en lycklig Madeleine att hon snart skulle åka på smekmånad, men att hon inte hade en aning om var nyblivna maken Chris O'Neill skulle föra henne.

När nyfikna bröllopsgäster ställde frågan till Chris under festen svarade han skrattande med att det var en "big secret".

Sista gången som vännerna såg brudparet var vid 03-tiden på natten.

Bland de sista att prata med prinsessan Madeleine var nära väninnan Ellen Dinkelspiel ute i trädgården vid Drottningholms slott.

Chris O'Neill har under en längre tid planerat resan med hjälp av några få utvalda vänner. I kungafamiljen var det bara kungen och drottning Silvia som visste vart de skulle åka.

Många hade gissat på Karibien, men Chris valde i stället Seychellerna - en ögrupp bestående av 118 öar varav 50 är korallöar. En före detta brittisk koloni som blev självständigt 1976, känd för sin magiska natur och vars viktigaste ekonomiska tillgång är lyxturismen.

Har varit för sig själva

När de landade i veckan togs de emot på anläggningen av vip-desken och har sedan dess bara varit för sig själva. Både Chris och Madeleine har passat på att bada och framåt eftermiddagen har de tagit en paus i skuggan med en svalkande öl.

Hotellet som Madeleine och Chris nu har valt är samma som prins William och Kate bodde på under sin bröllopsresa - även David och Victoria Beckham har bott i villan och flera andra kända rika människor.

Av bilderna att döma verkar det nygifta paret njuta av varenda sekund av sin smekmånad.

En av de första kvällarna på plats njöt de av solnedgången.

De stod tätt, tätt i morgonrock på sin privata altan och tittade ut över sitt smekmånadsparadis.

Nu väntar en lång och härlig ledighet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag