Här firar Madde och Chris smekmånad

Här tar Chris sin älskade Madeleines hand.

På den vita sandstranden med det turkosa vattnet i Seychellerna i Indiska Oceanen njuter de av sin första tid som man och hustru.

Det var hit till paradiset som de smet i väg efter bröllopet.

Chris O'Neill springer på den varma vita sanden. Han möter upp sin hustru - prinsessan Madeleine. Han tar hennes hand och tillsammans går de ner mot det turkosfärgade vattnet.

Här på Seychellerna får de äntligen njuta av varandra på sin smekmånad.

De bor i en av de privata villorna på en av öarna för över 50 000 kronor per natt. Sedan deras ankomst tidigare i veckan har de varit för sig själva i sin stora villa på 500 kvadratmeter. Personalen på ön vet dock att det är Sveriges prinsessa som firar sin smekmånad.

Det var en "big secret"


Resan till paradiset har varit omgärdad av ett stort hemlighetsmakeri.

När bröllopsfesten pågick som mest intensivt i lördagsnatt på Drottningholms slott berättade en lycklig Madeleine att hon snart skulle åka på smekmånad, men att hon inte hade en aning om var nyblivna maken Chris O'Neill skulle föra henne.

När nyfikna bröllopsgäster ställde frågan till Chris under festen svarade han skrattande med att det var en "big secret".

Sista gången som vännerna såg brudparet var vid 03-tiden på natten.

Bland de sista att prata med prinsessan Madeleine var nära väninnan Ellen Dinkelspiel ute i trädgården vid Drottningholms slott.

Chris O'Neill har under en längre tid planerat resan med hjälp av några få utvalda vänner. I kungafamiljen var det bara kungen och drottning Silvia som visste vart de skulle åka.

Många hade gissat på Karibien, men Chris valde i stället Seychellerna - en ögrupp bestående av 118 öar varav 50 är korallöar. En före detta brittisk koloni som blev självständigt 1976, känd för sin magiska natur och vars viktigaste ekonomiska tillgång är lyxturismen.

Har varit för sig själva

När de landade i veckan togs de emot på anläggningen av vip-desken och har sedan dess bara varit för sig själva. Både Chris och Madeleine har passat på att bada och framåt eftermiddagen har de tagit en paus i skuggan med en svalkande öl.

Hotellet som Madeleine och Chris nu har valt är samma som prins William och Kate bodde på under sin bröllopsresa - även David och Victoria Beckham har bott i villan och flera andra kända rika människor.

Av bilderna att döma verkar det nygifta paret njuta av varenda sekund av sin smekmånad.

En av de första kvällarna på plats njöt de av solnedgången.

De stod tätt, tätt i morgonrock på sin privata altan och tittade ut över sitt smekmånadsparadis.

Nu väntar en lång och härlig ledighet.

Tävla och vinn en resa till Seychellerna!

Tävla och vinn flyg och hotell på Seychellerna för två personer i en vecka.

Vad heter Seychellernas största ö, där huvudstaden ligger?

A Aride

B Praslin

C Mahé

D La Digue

Mejla ditt rätta svar samt en motivering till varför just du ska vinna till madderesan@expressen.se. Glöm inte att uppge namn, adress och telefonnummer.

Vi vill ha ditt svar senast kl 15.00 i morgon, lördag 15 juni. Vinnaren publiceras i Expressen på söndag, 16 juni.

Vinnaren utses av en jury på Expressen och beslutet kan ej överklagas.

Anställda av Expressen/GT/Kvällsposten eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.