Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här får drottning Elizabeth äntligen träffa sin familj

Kates känslosamma tack

Här återförenas den brittiska kungafamiljen.

För första gången sedan pandemin syns drottning Elizabeth tillsammans med sina barn och barnbarn.

Drottning Elizabeth, 94, har hållt sig isolerad sedan pandemin började. Hon har tillbringat större delen av sin tid på Windsor Castle, men också varit i Skottland och på Sandringham. Det var också vid Windsor Castle hon äntligen fick träffa sina familjemedlemmar igen.

På bilderna ser man glädjen hos drottningen vid slottets trappor. Helt klädd i rött njöt hon av tillställningen tillsammans med prins Charles, hertiginnan Camilla, prins William och hertiginnan Kate, prins Edward och hertiginnan Sophie och dottern, prinsessan Anne.

Orkester spelade jullåtar

En orkester från frälsningsarmén spelade jullåtar, där drottningen diskret sjöng med.

Drottningen drog sig sedan tillbaka, medan resten av kungafamiljen stannade kvar utanför i en paviljong där de minglade med välgörenhetsarbetare, drack glögg och åt mince pie.

Kommissionärerna Anthony och Gillian Cotterill ledde frälsningsarméns framträdande.

 – Drottningen sa att hon var så glad över att vi kunde spela lite jullåtar eftersom hon är rädd att det är den enda gången hon kommer att få höra det. Men hon var besviken över att vi inte sjöng, berättar Anhony Cotterill för Sky News

– Jag såg att hon sjöng med lite, det var trevligt, säger Gillian Cotterill.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.