Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Har Erik den fulaste
tatueringen i landet?

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Erik Hillströms tatuering i nacken väcker viss uppmärksamhet. Nu har den hyllats av Dee Snider i Twisted Sister. Klicka vidare i bildspecialen om du vill titta...
Foto: Erik Hillström/Facebook
Så ser den ut. Ytterligare kommentarer överflödiga.
Foto: Erik Hillström/Facebook
Dee Snider, frontman i hårdrocksbandet Twisted Sister, gillar tatueringen.
Foto: Peter Magnusson

En blöt rockkryssning slutade med att Erik Hillström, 33, tatuerade in en stor penis på nacken.

Nu hyllas svenskens penistatuering av Dee Snider, sångare i Twisted Sister.

– Jag var faktiskt ganska nykter när vi började prata om att göra tatueringen, förklarar Hillström för Expressen.

En av Sveriges kanske galnaste tatueringar innehas av Bollnäsbon Erik Hillström, 33. Han har nämligen en stor, röd penis med mustasch och pung tatuerad på nacken.

Snopptatueringen gjordes för drygt ett år sedan, men det var först i helgen som den fick stort genomslag på nätet. Då delade nämligen Twisted Sister-sångaren Dee Snider Hillströms tatuering på sin Facebook-sida med över 160 000 prenumeranter.

Träffade tatuerare på kryssning

Detta fick lokaltidningen Hela Hälsingland att uppmärksamma Hillströms tatuering. För Expressen berättar 33-åringen att idén om penisen kom under en rockkryssning och att det var just hårdrocksbandet Twisted Sister som var inspiration till verket.

Penisen bär bandets logga och har en superhjälte-mantel.

– Jag stod och pratade med en tjej som var tatuerare och kom på massa sjuka idéer. Hon ritade upp en skiss och när hon hade lagt ner så mycket tid på den kände jag mig nästan tvungen att göra tatueringen. Jag slängde upp 3 000 kronor och körde, säger Hillström.

Blev bjuden på drinkar

Från början var penisen tänkt att ha ett Stålmannen-märke. Men allt eftersom kvällen gick bestämde sig Hillström för att tatuera in Twisted Sisters logga i stället. Detta eftersom det var det första bandet han lyssnade på som liten.

– Jag var faktiskt ganska nykter när vi började prata om att göra tatueringen. Sedan lovade min kompis att bjuda på drinkar medan tatueraren gjorde tatueringen, säger Hillström.

Har haft planer på ny tatuering

Dee Sniders Facebook-inlägg har delats över 600 gånger och fått över 2 300 likes. Men trots uppståndelsen – förlåt – ångrar inte 33-åringen penistatueringen.

– Det är mest en rolig grej, jag har inga problem med den. Men det är klart att jag har haft småfunderingar på att täcka över den med något, säger han, och fortsätter:

– De flesta tror att det är en fejk-tatuering eller att man bara är lite dum i huvudet. De enda gångerna jag tycker att det blir pinsamt är när man ska gå till en doktor eller liknande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.