Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här dissar Melania makens hand – igen

När presidentparet går av planet försöker Donald Trump ta hustruns hand...
...men Melania för undan handen...
...och rättar till håret med den istället.

NEW YORK. Här dissar Melania Trump makens hand – igen.

Internet fylls nu av filmer som påstås bevisa hur olycklig hon är tillsammans med presidenten.

Ända sedan Donald Trumps svors in som USA:s 45:e president har det spekulerats i hur missnöjd Melania Trump egentligen är i rollen som First lady. Hon har hållit ovanligt låg profil och valt att bo kvar med sonen i New York i stället för att flytta till Vita huset i Washington.

Samtidigt sprids filmer på internet som visar hur hon vänder sig bort och på andra sätt ser obekväm ut i makens närvaro. Under måndagen blev ytterligare en sådan film viral. Filmen visar hur presidenten och Melania Trump anländer till Ben Gurion International Airport under sitt besök i Israel. De promenerar sedan över landningsbanan där Trump förgäves försöker ta sin frus hand – medan Melania bestämt verkar slå bort den.

– Melania Trump i Tel Aviv är lika FÖRTVIVLAD som i USA, skrev Twitteranvändaren Raggapegs som lade upp filmklippet som snabbt fick över 11 000 delningar och 17 000 gillamarkeringar.

Här försöker Donald Trump ta hustruns hand...

Melania Trump uppfattade inte gesten – eller ignorerade den

Bara en dag senare kommer nästa liknande film. Den här gången från när paret precis anländer till Rom, det tredje stoppet på den pågående utlandsresan.

När Melania Trump och Donald Trump kliver ut på landningsstället och ska gå ner för trapporna sträcker sig Trump efter hennes hand. Melania Trump uppfattar förmodligen inte gesten – eller väljer att ignorera den. För att i stället för att ta makens hand för hon upp handen till håret och lägger det tillrätta bakom örat.

Presidenten fattar sig snabbt och lägger handen bakom Melanias rygg.

...men Melania slår bort makens hand.

Även det klippet fick snabbt spridning på sociala medier och fick många att undra hur det står till med relationen.

– Melania. Vill. Därifrån, skriver en användare och uppmanar folka att kolla in parets händer i klippet från MSNBC.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.