När presidentparet går av planet försöker Donald Trump ta hustruns hand...När presidentparet går av planet försöker Donald Trump ta hustruns hand...
När presidentparet går av planet försöker Donald Trump ta hustruns hand...
...men Melania för undan handen......men Melania för undan handen...
...men Melania för undan handen...
...och rättar till håret med den istället....och rättar till håret med den istället.
...och rättar till håret med den istället.

Här dissar Melania makens hand – igen

Publicerad

NEW YORK. Här dissar Melania Trump makens hand – igen.

Internet fylls nu av filmer som påstås bevisa hur olycklig hon är tillsammans med presidenten.

Ända sedan Donald Trumps svors in som USA:s 45:e president har det spekulerats i hur missnöjd Melania Trump egentligen är i rollen som First lady. Hon har hållit ovanligt låg profil och valt att bo kvar med sonen i New York i stället för att flytta till Vita huset i Washington.

Samtidigt sprids filmer på internet som visar hur hon vänder sig bort och på andra sätt ser obekväm ut i makens närvaro. Under måndagen blev ytterligare en sådan film viral. Filmen visar hur presidenten och Melania Trump anländer till Ben Gurion International Airport under sitt besök i Israel. De promenerar sedan över landningsbanan där Trump förgäves försöker ta sin frus hand – medan Melania bestämt verkar slå bort den.

– Melania Trump i Tel Aviv är lika FÖRTVIVLAD som i USA, skrev Twitteranvändaren Raggapegs som lade upp filmklippet som snabbt fick över 11 000 delningar och 17 000 gillamarkeringar.

Här försöker Donald Trump ta hustruns hand...

Melania Trump uppfattade inte gesten – eller ignorerade den

Bara en dag senare kommer nästa liknande film. Den här gången från när paret precis anländer till Rom, det tredje stoppet på den pågående utlandsresan.

När Melania Trump och Donald Trump kliver ut på landningsstället och ska gå ner för trapporna sträcker sig Trump efter hennes hand. Melania Trump uppfattar förmodligen inte gesten – eller väljer att ignorera den. För att i stället för att ta makens hand för hon upp handen till håret och lägger det tillrätta bakom örat.

Presidenten fattar sig snabbt och lägger handen bakom Melanias rygg.

...men Melania slår bort makens hand.

Även det klippet fick snabbt spridning på sociala medier och fick många att undra hur det står till med relationen.

– Melania. Vill. Därifrån, skriver en användare och uppmanar folka att kolla in parets händer i klippet från MSNBC.

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag