Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här återförenas Marla Maples med Tiffany Trump

Här är presidentens barn: Donald Trump Jr, Ivanka, Eric, Tiffany och Barron.
Marla Maples har återförenats med sin dotter Tiffany Trump på ett av exmakens hotell.
Foto: Instagram
Marla Maples fick kritik när hon flög till dottern tidigare i år.

Marla Maples har äntligen återförenats med sin och Donald Trumps dotter Tiffany Trump efter månader i karantän. 

Ögonblicket förevigades med en Instagrambild. 

”Min vackra dotter Tiffany, som varje dag gör mig mer och mer tacksam,” skriver Maples under bilden.

Sedan coronapandemin bröt ut på allvar i USA har Marla Maples varit i karantän. Den numera 56-årige skådespelaren bor i New York och det är där hon har uppehållit sig de senaste månaderna.

Men i tisdags uppdaterade Marla Maples sitt Instagramkonto med en bild på henne och dottern Tiffany Trump – tagen på exmakens hotell i Washington DC. 

”Med min vackra dotter Tiffany, som varje dag gör mig mer och mer tacksam för gåvan det är att vara mamma. Fortsätt att skina ditt Guds ljus, min tjej, och all den visdom som du är välsignad med att dela,” skriver Maples på Instagram innan hon fyller på med diverse hashtags. 

https://www.instagram.com/p/CC6wE8NFa9Z/

Trumps näst yngsta barn

Det var inte första gången Maples lämnade New York under coronapandemin. I maj besökte hon sin dotter när Tiffany hade avklarat sina juriststudier på Georgetown University. 

Marla Maples var gift med USA:s president Donald Trump mellan 1993 och 1999. Samma år som paret gifte sig fick de dottern Tiffany, som fyller 27 i oktober. 

Donald Trump har fem barn med tre olika kvinnor. Donald jr, Ivanka och Eric fick han med sin första fru, Ivana. Sedan följde Tiffany som Donald Trump fick med Marla innan Barron, den yngste av presidentens barn, kom till världen via Melania. 


Trump försvarar hans mentala förmågor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.