Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är nya bilderna på Estelle som fyller fyra

Grattis, Estelle! I dag fyller hon fyra år.
Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
Här är Estelle tillsammans med sin mamma Victoria, för dagen klädd i längre jacka i modellen "Lori" från Lexington, och pappa Daniel.
Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
Tidigt på tisdagsmorgonen inkom en tidig gratulation signerad kusinen prinsessan Leonore via prinsessan Madeleines officiella Facebook-sida.

Grattis, Estelle!

Här är hovets nya bilder av prinsessan som i dag fyller fyra år.

Den bästa födelsedagspresenten kan komma när som helst: En lillasyster eller lillebror.

Så sent som i lördags samlades kungafamiljen på Drottningholms slott för att fira prinsessan Leonore som då fyllde 2. I dag är det dags för en annan prinsessa att få öppna födelsedagspresenter.

Estelle har nu hunnit bli fyra år och lagom till födelsedagen publicerar hovet nytagna bilder på prinsessan.

Det är som vanligt Kate Gabor som har stått bakom kameran. Hon har vid ett antal tillfällen tidigare fått förtroendet att fotografera Estelle i både hemmamiljö på Haga slott och utomhus.

Prins Daniel berättade i går att han och hustrun Victoria planerar ett födelsedagskalas för prinsessan Estelle på hennes stora dag:

– Det blir hemma på Haga slott, berättade han i samband med en aktivitet på Gärdet i Stockholm där han åkte längdskidor med fjärdeklassare.

Estelle ville hellre ha en hamster

Prinsessan Estelle som, enligt pappa, är en riktig fena på just längdskidor kanske får just ett par nya skidor som födelsedagspresent. Men den bästa och största presenten får hon vänta lite på och det är ju en lillebror eller lillayster.

Kronprinsessan Victoria avslöjade i höstas att Estelle dock varken önskat sig en lillebror eller lillayster.

– Nej, hon vill hellre ha en hamster, sa Victoria skämtsamt då. 

Hela familjen är inbjuden till kalaset på Haga slott i dag. Enligt uppgift kommer farmor Ewa och farfar Olle från Ockelbo, mormor Silvia och morfar kungen, liksom prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore och prins Nicolas. Madeleine planerar, enligt uppgift, att stanna kvar i Stockholm till dess att kronprinsessan Victoria har fött.


Den här bilden släppte hovet på sin hemsida när prinsessan Estelle fyllde ett år.
Foto: Kate Gabor/Kungahuset.Se
Och här är bilden från prinsessan Estelles tvåårsdag.
Foto: Kate Gabor/Kungahuset.Se
När Estelle fyllde tre år släpptes bilder på prinsessan åkandes skidor.
Foto: Kate Gabor/Kungahuset.Se
Och här är alltså bilden som släpptes i år, när prinsessan fyller fyra år.
Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se

"Ett privat firande av Estelle"

Prins Carl Philip, som är en av Estelles gudföräldrar, är också inbjuden i dag med sin prinsessa Sofia. Från Gävle är Daniels syster Anna inbjuden med sin make Mikael Söderström. Även Anna är en av Estelles gudföräldrar.

Hovets informationschef Margareta Thorgren:

– Det är ett privat firande av prinsessan Estelle.

Leonore hälsade grattis till Estelle

Tidigt på tisdagsmorgonen inkom en tidig gratulation signerad kusinen prinsessan Leonore via prinsessan Madeleines officiella Facebook-sida.

"Kusiner är vänner som kommer att älska dig för evigt. Grattis på födelsedagen kära Estelle! Från din kusin Leonore", lyder gratulationen i ett meddelande på engelska.

Estelle föddes den 23 februari 2012 på Karolinska sjukhuset i Stockholm.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.