Madeleine med familj firar semester på paradisön. Foto: PrivatMadeleine med familj firar semester på paradisön. Foto: Privat
Madeleine med familj firar semester på paradisön. Foto: Privat
Leonore. Foto: PrivatLeonore. Foto: Privat
Leonore. Foto: Privat
Madde tillsammans med sonen Nicolas. Foto: PrivatMadde tillsammans med sonen Nicolas. Foto: Privat
Madde tillsammans med sonen Nicolas. Foto: Privat
Leonore tar en härlig strandpromenad Foto: PrivatLeonore tar en härlig strandpromenad Foto: Privat
Leonore tar en härlig strandpromenad  Foto: Privat
Nicolas ler mot kameran. Foto: PrivatNicolas ler mot kameran. Foto: Privat
Nicolas ler mot kameran. Foto: Privat
Glass i stora lass. Foto: PrivatGlass i stora lass. Foto: Privat
Glass i stora lass. Foto: Privat

Här är Maddes fina semesterhälsning

Publicerad

Här är prinsessan Madeleines och familjens hälsning från semestern på paradisön.

Tillsammans med maken Chris O'Neill och barnen Leonore och Nicolas njuter hon av det blå havet – och glass.

"Här är några av våra söta bilder", skriver prinsessan på Facebook.

Barfota utan strumpor och skor – här lever prinsessan Madeleine, maken Chris O'Neill och barnen Leonore och Nicolas ett lyxliv på en paradisö i Maldiverna.

Via Facebook delar prinsessan med sig av sina egna privata bilder från semestern.

Och är det något som märks är det att lillsessan Leonore trivs framför kameran. På en av bilderna syns hon i en vit somrig klänning – och glass runt munnen. På en annan går Leonore barfota i sanden, alldeles intill det klarblå havet.

På en tredje solobild sitter den snart två år gamla prinsessan och dinglar med benen på en trädstam samtidigt som hon tittar in i kameran, med en blå rosett i håret.

Men Leonore är inte den enda linslusen i familjen. Även lillprinsen Nicolas, som döptes i somras, verkar njuta av kameran och semestern.

På en bild ligger han på en handduk och skrattar mot personen bakom kameran, och på en annan är han uppkrupen i mamma Madeleines famn med havet i bakgrunden.

Pappa Chris saknas dock på alla prinsessans bilder.

"Våra söta bilder"

"Familjetid, tyvärr avbruten. Synd att de inte bara frågade oss om bilder, för här är några av våra söta", skriver Madeleine intill bilderna.

Familjen – och en barnflicka – lämnade vinterns London i förra veckan. De bor enligt uppgift i en av lyxresorten Soneva Fushis mest exklusiva villor med tre sovrum, privat pool och ett gym. Villan, nummer 41, uppges kosta 68 000 kronor per natt och ligger inbäddad i djungeln på ön Kunfunadhoo.

Paradisanläggningen drivs av svenska Eva Malmström Shivdasani och Sonu Shivdasani som tillsammans bildar namnet Soneva.

Och prinsessan Madeleine är bevandrad i området. Sen tidigare har hon besökt Soneva Gili – också på Maldiverna – och thailändska Soneva Kiri. Båda gångerna med exfästmannen Jonas Bergström.

Hovets informationschef Margareta Thorgren har inte velat kommentera Madeleines och Chris resa.

– Vi kommenterar inte en privat semester, har hon sagt.

Hannes Lundberg Andersson
Hannes Lundberg Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag