Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Estelles fina samling av väskor

Estelle charmade alla med sin rosa väska i Slottskyrkan.
Foto: Charles Hammarsten / Ibl Bildbyr
Tidigare har Estelle gjort succé med en handväska från Marie Chantal.
Foto: Suvad Mrkonjic
Marie Chantal-väskan kostar 829 kronor hos By Engberg.
När Estelle började förskolan hade hon med sig en mörkröd Kånkenryggsäck.
Foto: Suvad Mrkonjic
En Kånkenväska i mindre storlek kostar kring 700 kronor.
Estelle fick en väska från Minna Parikka i present från finska presidentparet.
Estelle bär ofta rosetter, som här på en bild från 2014.
Foto: Kate Gabor/Kungahuset
1 / 8

Estelle stal showen i Slottskyrkan med sin lilla rosa väska fylld med teckningar till lillebror.

Men den rosa väskan är inte den enda accessoaren som den fyraåriga prinsessan har.

Tidigare har hon bland annat gjort succé med en väska från det kungliga modemärket Marie Chantal och hon syns ofta i rosetter från svenska märket Livly.

Prinsessan Estelle gjorde modesuccé i Slottskyrkan efter att lillebror prins Oscar fötts. Hennes rosa kappa och matchande rosa väska hyllades av barnklädesexperten Johanna Engberg.

– Det är kul att hon, som alla andra fyraåringar, får ta med sig den lilla väskan med sina små favoritsaker, att hon fortfarande får vara barn, vilket jag vet att båda hennes föräldrar månar om väldigt väl, sa Johanna Engberg till Expressen tidigare i veckan.

Under torsdagen var det fortfarande oklart var den söta väskan prinsessan Estelle hade med sig till kyrkan kom i från, men under fredagen framkom det att väskan var en present som prinsessan Estelle fått av mamma Victoria. Kronprinsessan hade fått väskan under en resa i Tanzania för två år sedan, när hon besökte brännskadade barn och barn som skulle opereras för gomspalt.

Den lilla rosa väskan, med ordet "love" broderat på sig, beundrades av många och pysselbloggaren Karin Schaefer tog fram instruktioner för hur man själv kan skapa den söta "Estelleväskan".

Flera väskor och rosetter

Men den söta väskan är inte den enda accessoaren som prinsessan Estelle har.

Tidigare har hon gjort succé med en handväska från det kungliga modemärket Marie Chantal. Handväskan är av modellen "Girls Tote Bag Medium" och kostar 829 kronor hos By Engberg.

För snart fyra år sedan fick prinsessan Estelle en annan rosa väska i present, den gången av det finska presidentparet. Väskan, som kommer från den finska sko- och accessoardesignern Minna Parikkas märke, är av modellen "Ginger Bag" och har formen av ett hjärta.

Just den väska som prinsessan Estelle fick i färgen rosa finns inte längre kvar i designerns webbshop, men samma modell finns i vitt och kostar 285 euro, motsvarande drygt 2600 kronor.

Första dagen på förskolan hade Estelle en liten och praktisk "Kånken"-väska från Fjällräven i en djup röd färg med sig. En Kånken väska i mindre storlek kostar kring 700 kronor.

Utöver väskor verkar prinsessan Estelle gilla att ha rosetter i håret. Hon ses ofta med rosetter från det exklusiva svenska barnklädesmärket Livly.

Hon bar en vit rosett från märket vid prinsbröllopet i somras och en himmelsblå när kungens födelsedag firades i april förra året. Vid lysningen inför Carl Philips och Sofias bröllop bar hon en sockersöt rosett i ljusrosa som matchade hennes klänning. När det var dags för dop för sysslingen Désirée förra våren prydde Estelle håret med en grön rosett. Hon bar även en tuff rosett i blått med små nitar på när hovet publicerade en bild som togs i december 2014.

Den rosa lilla väskan

En rosa väska som Estelle har fått av mamma Victoria som i sin tur fick den under ett besök i Afrika.

Väskan finns inte att köpa någonstans (åtminstone inte än) men med hjälp av pysselbloggaren Karin Schaefers tips kan du sy en egen version av lillsessans väska.

Handväska från Marie Chantal

En crèmefärgad handväska med ljusrosa detaljer från det kungliga märket Marie Chantal. Modellen heter "Girls Tote Bag Medium".

Väskan kostar 829 kronor hos By Engberg, men är för tillfället slutsåld. I Marie Chantals egen webbshop kostar väskan 110 dollar, motsvarande cirka 930 svenska kronor.

Hjärtformad väska i finsk design

När Estelle föddes valde det finska presidentparet ut den hjärtformade väskan till den lilla prinsessan. Väskan kommer från den finska sko- och accessoardesignern Minna Parikkas eget märke och säljs bland annat i designerns egen webbshop, minnaparikka.com.

Den väska som Estelle fick i present finns inte längre kvar i sortimentet, men samma modell finns i vitt och kostar 285 euro, motsvarande drygt 2600 kronor.

Praktisk ryggsäck till förskolan

Första dagen på förskolan bar kronprinsessan Victoria på Estelles lilla ryggsäck i en mörk röd färg. Den praktiska ryggsäcken kommer från det populära märket Fjällräven och är en liten version av den klassiska modellen Kånken. Väskan kostar cirka 700 kronor i Fjällrävens egen webbshop och finns hos flera återförsäljare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.