Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Carl Philips hemliga romans

SOFIA HELLQVIST har bott i Stockholm och New York de senaste åren. CARL PHILIP är en av Sveriges mest eftertraktade ungkarlar. Ännu har han inget officiellt förhållande, men Expressen kan avslöja hans nya romans.Foto: Karin Törnblom/IBL Bildbyrå och Suvad Mrkonjic
Carl Philip har en romans med 25-åriga dokusåpakändisen Sofia Hellqvist från Dalarna.
Hon har tidigare varit fotomodell, arbetat som servitris och yogalärarinna i New York.
De har under en längre tid träffats i hemlighet i Stockholm och nyårsafton firade de tillsammans i Sälen.
Expressen kan avslöja att prins Carl Philip har en romans med en ny kvinna:
Dokusåpadeltagaren Sofia Hellqvist, 25, från Älvdalen i Dalarna.
Carl Philip var tidigare tillsammans med Emma Pernald i tio år, deras förhållande tog slut i februari förra året.
Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist träffades redan för drygt två år sedan i Båstad. De blev då presenterade för varandra av gemensamma vänner.

Träffades igen i somras

Efter det har de inte haft någon kontakt förrän i somras. Enligt uppgift till Expressen så har de i största hemlighet haft en tät kontakt och träffats vid ett flertal tillfällen.
Carl Philip och Sofia Hellqvist har bland annat synts ihop på inneklubben V vid Stureplan i Stockholm. Även på privata fester.
Sofia Hellqvist bor i Stockholm och har under hösten träffat prins Carl Philip väldigt flitigt. De har varit på middagar och flera biobesök.
Deltagargänget när Sofia Hellqvist kom in som joker i "Paradise Hotel" 2005. Foto: Mikael Sjöberg Fram tills nu har det bara varit prinsens närmaste killkompisar som har haft vetskap om hans romans med Sofia Hellqvist. Enligt uppgift har Sofia Hellqvists föräldrar vetat om romansen ett längre tag.

"Du får fråga Carl Philip"

Expressen pratade i går kväll med Sofias mamma Marie Hellqvist:
Jag har information om att din dotter har en romans med prins Carl Philip.
- Jag har inga som helst kommentarer till det.
- Du får ställa dina frågor till Carl Philip.
Hovets informationschef Nina Eldh lät i går meddela att hon inte har några kommentarer till uppgifterna om prinsens nya romans.
Expressen sökte även i går Sofia Hellqvist för en kommentar, men hon valde att inte återkomma.
Prins Carl Philip är sedan i måndags tillbaka i skånska Alnarp. Han ska under våren fortsätta sina studier vid lantbruksuniversitetet.