Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Bosse Ringholms grodor

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Bosse Ringholm.
Foto: LINDWALL SVEN

September i år. TV4 gör en telefonintervju med Ringholm som efteråt glömmer att lägga på luren. Till sin presssekreterare Eva Rosengren säger han att poliserna "är så jävla slöa". TV4 sänder. Efter den uppståndelse som följer uttalar Ringholm: "Jag kanske ska undvika telefoner ett tag framöver." 


Hösten 2004. Enskede IK, fotbollsklubben där Ringholm är ordförande, avslöjas ha betalat ut svarta löner till tränare i tre år. 


Sommaren 2004. Ringholm vill se EM-matchen Sverige-Italien i Portugal. Så han avbokar sin reguljära returbiljett och låter i stället regeringsplanet komma och hämta honom. Enkelresan kostar skattebetalarna 70 000 kronor. 


2002. Bosse Ringholm gör ett skatteklipp när han köper sin tomt i Enskede av Stockholms stad för 199 000 kronor m i n d r e än taxeringsvärdet. 


1999. Vid en berömd presskonferens upprepar Ringholm ett 20-tal gånger att dåvarande riksrevisionsverkets generaldirektör Inga-Britt Ahlenius uttryckt intresse för ett annat uppdrag.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.