Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hånet mot prinsen efter pizza-alibit

Kvinnorna vittnar om Jeffrey Epsteins övergrepp
Prins Andrew.Foto: STELLA PICTURES

Prins Andrew säger att han var och åt pizza i Woking vid ett av tillfällena då han anklagas för att ha haft sex med en minderårig.

Nu bombarderas pizzerians Twitter-konto med hån mot prinsen skriver Metro och Mirror.

”Hade bra alibi, jag menar måltid, här”, skriver en person.

”Jag har aldrig glömt mitt besök på just den här pizzerian på just det där specifika datumet för snart 20 år sedan”, skriver en annan.

Prins Andrew nekar till anklagelserna om att ha haft sex med den då minderåriga Virginia Giuffre och säger att han vid ett av de utpekade tillfällena var med sin dotter, prinsessan Beatrice, på en pizzeria.

– Jag tog med Beatrice till en pizzeria i Woking. Att gå till Pizza Express är ovanligt för mig. Jag minns det konstigt nog tydligt, säger han till BBC.

Flera personer skriver att pizzerian borde skapa en speciell ”alibipizza” som ska döpas efter prinsen med sloganförslag som 

”Perfekt för alla som behöver veta var de var när de inte var där”

”Världens mest minnesvärda pizza”

Några av kommentarerna på Pizza Express Twitter-konto.Foto: Twitter

Föreslår ny slogan: ”När du verkligen, verkligen, verkligen behöver ett alibi”

Andra tycker att pizzerian borde ha en ny slogan i stil med:

”Pizza Express: När du verkligen, verkligen, verkligen behöver ett alibi”

”Så delikat att även en prins minns att han åt där flera år senare, till och med det exakta datumet”

”Så gott att du kommer att glömma allt olagligt som du möjligen har gjort”

”Det syntes inte en enda droppe svett på honom”

En annan person skriver att hen tydligt minns ett besök på pizzerian ifråga en vårkväll 2001: ”Luftkonditioneringen var trasig så det blev väldigt varmt och det var bara en man som inte svettades” (prins Andrew sade i BBC-intervjun att han är oförmögen till att svettas) samt att man får ”ett kungligt mottagande” på Woking-pizzerian.

En annan person skriver att hen tydligt minns ett besök på just den här pizzerian 2001 då en man åt en pizza med stark chili på men ”det syntes inte en enda droppe svett på honom, mycket märkligt”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.