Foto: Aleksandar Djorovic / Tt / TT SPORT TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Aleksandar Djorovic / Tt / TT SPORT TT NYHETSBYRÅN

Handbollsstjärnan är gravid: "Jättehäftigt"

Publicerad

Johanna Ahlms comeback på handbollsplanen dröjer.

Landslagsstjärnan är nämligen gravid.

– Det känns jättehäftigt – men konstigt, säger Ahlm till Aftonbladet.

Johanna Ahlm har två OS på meritlistan och har varit det givna valet som komplement till Isabelle Gulldén på mittnio-positionen de senaste åren. Men inför OS åkte hon på en rejäl motgång när ett korsband rök och med det chanserna att få spela i Rio de Janeiro.

Och nu står det klart att det kommer att dröja ända till hösten innan Ahlm kan vara tillbaka på handbollsplanen. Anledningen är dock en positiv sådan: Ahlm är gravid.

– Det känns jättehäftigt – men konstigt. Det börjar ju hända grejer med ens kropp, säger Ahlm till Aftonbladet.

"Det känns ganska lägligt"

Barnet är beräknat till juni.

– Jag har tänkt länge att om jag får en allvarlig skada ska jag bli gravid. Så det känns ganska lägligt. Om allt hade gått bra med knäet hade jag kanske kunnat göra comeback om två månader. Men hade jag fått ett bakslag hade jag kanske missat hela säsongen, säger hon.

– När lagkamraterna börjar träna igen i augusti hoppas jag vara med, om än i min takt, och sedan kunna spela i oktober.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag