”Han var en drömprins – men han ljög om allt”

Benita Alexander charmades snabbt av stjärnkirurgen Paolo Macchiarini. Han lovade henne ett sagobröllop – men allt visade sig vara lögn.
Foto: INVESTIGATION DISCOVERY / INVESTIGATION DISCOVERY

Premium: Han var den världskände superkirurgen. Snygg, charmig och världsvan. Journalisten Benita Alexander blev blixtförälskad.  

Paolo Macchiarini lovade henne ett sagobröllop med påven som vigselförrättare och högdjur som paren Obama och Clinton som gäster.  

Men allt, precis allt, var en lögn. Inte ens diamanterna var äkta. Det berättar Paolo Macchiarinis ex-flickvän i en ny dokumentär.

– Det var som en saga. Han var en drömprins. Men han var för bra för att vara sann, säger hon till Expressen.    

Expressen Premium

Välkommen till Premium!

För bara 79 kr/mån får du tillgång till alla artiklar. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Martina fick panikattacker av jobbet som veterinär

Premium: Martina utbränd ett halvår efter examen • ”Svartnade”

Sparprofilens råd när det skakar: ”Härda ut”

Premium: ”Hur långt bort är en börskrasch?” • Svaren på frågor om ✓ BOLÅNET ✓ AKTIER

Tung skattesmäll för den kända vinfamiljen

Premium: Upptaxeras med miljoner • ”Jag får finna mig i beslutet”