Han vaknade med en oväntad tatuering

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Sebastian Stamminen, 24, åkte till Magaluf och kom hem med en ny "kompis". På rumpan.
"Att vakna upp dagen efter med Justin Bieber intatuerat på röven med Times new roman som teckensnitt", skrev Sebastian när han lade upp tatueringen på Instagram efteråt.
"Värt att tillägga är att riktiga män lyssnar på Justin Bieber", säger Sebastian, som enligt flickvännen hyser viss kärlek till Bieber.

Festkvällen i Magaluf blev ett minne för livet för Sebastian Tamminen.

Men kanske inte på det viset han hade tänkt sig.

Med sig hem hade han en oväntad tatuering – på rumpan.

– Mina kompisar fick för sig att vi skulle tatuera oss och sen... jag minns inte så jättemycket, säger Sebastian Tamminen.

Maskinoperatören Sebastian Tamminen, 24, lämnade lugnet i Smedjebacken och reste till partystaden Magaluf med kompisarna för att njuta av solen och nattlivet.

Och det sistnämnda blev ett minne för livet – bokstavligen..

Efter en kväll vaknade Sebastian upp med en tatuering på rumpan.

Motivet?

“Justin Bieber”.

    – Mina kompisar fick för sig att vi skulle tatuera oss och sen… jag minns inte så jättemycket, jag drack absint och det är ganska svart.

Medan vännerna tatuerade en oskyldig diamant på fötterna gick Sebastian lite längre än så.

– Jag hade lite svaga luckor dagen efter. Jag satt och funderade för mig själv, "tatuerade jag mig i går, ja det gjorde jag nog". Sedan kollade jag och ja, det hade jag gjort.

Får pikar av kollegorna

"Att vakna upp dagen efter med Justin Bieber intatuerat på röven med Times new roman som teckensnitt", skrev Sebastian när han lade upp tatueringen på Instagram efteråt.

Kompisarna skrattade gott, men alla var inte lika glada.

– Min flickvän var inte så jättepositiv men tyckte väl att det var lite roligt också.

Har du accepterat att du har Justin Bieber på skinkan nu?

– Ja, det har jag gjort. Det är väl roliga kollegor som kallar en för “Justin" och så men jag har inte märkt någon skillnad på bankkontot eller tjejfronten.

Ångrar du dig?

– Ja alltså, jag vet ju inte vad jag ska göra med den. Det är inte så roligt att tatuera röven. Det är tur att den sitter på röven för då syns den inte hela tiden. Men jag har accepterat det, det är lugnt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.