Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han pekades också ut som inblandad

Socialdemokraten Anders Lindberg arbetade med Mats Lindström.
Men Anders Lindberg knäcktes av mejlskandalen när han också blev misstänkt för att ha skickat förtalsmejl.
Anders Lindberg har tagit tjänstledigt utan löneavdrag. Han tänker inte återvända till sitt arbete på partihögkvarteret förrän långt efter valet. Med hans hjälp skulle s-ledningen hamra fram en strategi att möta alliansen i valkampanjen. Men så kom mejlskandalen. - Jag hade ingenting med det här att göra, säger Anders Lindberg när Expressen träffar honom. Men du och Mats Lindström arbetade ju mycket nära? - Jag visste ingenting förrän Mats själv berättade att det var han, säger Anders Lindberg.

Frias av internutredning

Eftersom mejlskandalen fortfarande inte är helt utredd har Anders Lindbergh och ytterligare en anställd på partihögkvarteret blivit misstänkta för att ha varit inblandade. - Vi har pratat med både Anders och hans kollega om den här saken, säger Manuel Ferrer, presschef på SAP. Båda frias av den interna utredning som s-ledningen gjort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.