Han mördade flickvännens föräldrar efter covid-bråk

Senaste nyheterna med Expressen TV
Khari Sanford mördade sin flickväns föräldrar.
Foto: AP / TT NYHETSBYRÅN
Beth Potter och Robin Carre mördades.
Foto: University of Wisconsin/Facebook

Beth Potter, 52, och Robin Carre, 57, hittades mördade vid en skola.

Två år senare har en jury enats om att parets dotters pojkvän, 20-årige Khari Sanford, är skyldig till mordet.

Mordmotivet: Bråk om covid och brist på respekt, rapporterar The Sun.

Khari Sanford, 20, bodde för två år sedan tillsammans med flickvännen Miriam Carre i hennes föräldrars hem i Madison, Wisconsin. Men paret blev osams med föräldrarna Beth Potter och Robin Carre på grund av pandemin.

Potter ville att alla i huset skulle följa de dåvarande covid-restriktionerna vilket ledde till bråk mellan paret, deras dotter och Sandford som också upplevde att hans flickväns föräldrar inte respekterade honom.

– De levde i skräck för covid. De borde ha levt i skräck för Khari Sanford, sade vice distriktsåklagaren Tim Verhoff under rättegången enligt New York Post.

Sköt paret i huvudet vid skola

Bråken kulminerade den 30 mars 2020 med att Sandford under vapenhot kidnappade Beth Potter och Robin Carre. Han förde dem till Wisconsin-universitetets botaniska trädgård där han sköt dem i huvudet.

Kropparna hittades av en joggare.

En jury har nu funnit Khari Sanford skyldig till morden.

– Våra tankar är med Beths och Robins familj och vänner. Det har varit två långa och smärtsamma år. Dagens dom innebär ett sorts avslut, säger Kristen Roman, polischef i Madison.

Kvinna och barn döda – misstänkt mördare gripen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.