Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han kördes ihjäl – på väg hem från bröllopet

William Riley Knight och Nikki Knight hann bara vara gifta i sju timmar innan han kördes ihjäl.

På väg från sitt bröllop upptäckte William Riley Knight, 49, och hans hustru Nikki en kvinna som kört i diket med sin bil.

De stannade för att hjälpa till. När han stod på vägkanten tillsammans med den strandsatta kvinnan blev båda påkörda.

Sju timmar efter att han sagt ja, var William Riley Knight död, skriver Chicago Sun-Times.

William Riley och Nikky Knight var på väg från sin bröllopsfest till hotellet där de skulle fira bröllopsnatten i Crown Point i nordvästra Indiana i USA.

Väglaget var dåligt eftersom det snöat och längs vägen upptäckte de en kvinna som gick längs vägrenen och behövde hjälp. Linda Darlington, 42, hade kört i diket.

Klev ur för att hjälpa

William Riley Knight parkerade sin bil på en uppfart intill och klev ur för att hjälpa kvinnan. Nikki stannade kvar i bilen.

Medan Knight och Darlington stod vid vägkanten och pratade blev de påkörda av en bil. Därefter av ytterligare två bilar, enligt Lake County-polisen.

"Från nygift till änka"

Nikki Knight, som är sjuksköterska, såg olyckan och sprang dit. Men varken hennes nyblivne make eller kvinnan han försökte hjälpa var vid liv. De förklarades döda på platsen när räddningsmanskapet kom dit.

– Jag gick från att vara nygift till änka. Från det högsta högsta till det lägsta lägsta, säger Nikki Knight till Chicago Sun-Times.

Alla bilisterna som var involverade i dödsolyckan stannade vid platsen och enligt polisen är ingen misstänkt för brott.