Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Han kom hem – hittade sina tre småbarn döda

Senaste nyheterna med Expressen TV
Tvååriga tvillingarna Maya och Karla och deras sexåriga storasyster Liane hittades döda.
Foto: Facebook
Graham och Lauren Dickason har varit gifta i 15 år.
Foto: Facebook

Familjen Dickason flyttade till Nya Zeeland för att börja ett nytt liv. Först behövde de dock tillbringa två veckor i karantän – det slutade i en tragedi.

– Händer det här verkligen?, skrek den chockade pappan Graham Dickason när han kom hem och hittade barnens döda kroppar.

Hans fru Lauren Dickason kommer att ställas inför rätta misstänkt för att ha mördat parets tre småbarn, enligt Daily Mail.

Graham och Lauren Dickason har varit gifta i 15 år och hade tre barn ihop, tvååriga tvillingarna Maya och Karla och deras sexåriga storasyster Liane.

Familjen flyttade förra månaden från Sydafrika till Nya Zeeland för att starta ett nytt liv. De behövde dock först tillbringa 14 dagar i karantän på ett hotell, något som Lauren Dickason i synnerhet tyckte var påfrestande enligt deras grannar i staden Timaru.

Strax efter det att familjen var klar med sin karantän inträffade tragedin i Timaru.

– Det första vi hörde var att någon snyftade. Sedan hörde vi en hög smäll som om någon hade slagit igen en dörr. Genom stängslet såg vi någon som grät bakom huset, säger grannen Jade Whaley till Stuff. 

Pappans desperata skrik: ”Händer det här verkligen?”.

En annan granne hörde en gråtande Graham Dickason skrika ”händer det här verkligen?”.

– Vi frågade om han var okej. Han svarade inte, bara skrek och grät hysteriskt, säger Karen Cowper.

Graham Dickason hade precis kommit hem och hittat sina tre små barn döda.

Hans fru Lauren Dickason misstänks ha mördat sina tre barn och kommer att ställas inför rätta för detta. Det finns inga uppgifter om att familjen ska ha haft problem tidigare.

– De avgudade verkligen sina barn, säger en annan granne och fortsätter:

– Jag vet inte om det berodde på stressen med flytten och att hon helt enkelt inte klarade av att behöva sitta i karantän så länge. Det som hände skedde inte under normala omständigheter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.