Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han åt upp hela chokladtårtan

Ögonblick och hyllningar från fotbollslegendarens liv.
”Jag tror att jag har lämnat goda minnen hos folk”, sa Diego Maradona när Alexandra Pascalidou intervjuade honom i Aten 2005.
Bild från Alexandra Pascalidous möte med Maradona 2005. Efter fotbollsikonens död sände en grekisk tv-kanal delar av intervjun.

Häxorna, las brujas, som för en handfull slantar förutspår framtiden, såg plötsligt stjärnor över Lanus leriga kvarter.

Det var natten då Diego Armando Maradona föddes. Det femte av åtta barn i en fattig familj. Häxorna tände allt ljus och visade vägen till stjärnorna för den nyfödda gossen.

Expressen Premium

Unikt erbjudande: Expressen Premium gratis i tre månader

Expressen Premium är en digital tillsvidareprenumeration. Kostnadsfritt gäller de tre första månaderna, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 3 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Frida om samtalet: ”Jag blev chockad”

I samtal med hotellchefen efter omtalade olyckan: ”Han bad om ursäkt”

Kungliga modeskandalerna som skakat om: ”Gjorde fel”

Hämnades genom klädvalet • Bröt mot regler • Bröstchock

Här är paren som tjänar mest – sök där du bor

NY LISTA: Sveriges alla kommuner • Skillnader i landet ökar