Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Hade varit enormt att uppträda i Västerås"

Vasteras.expressen.se ordnade första kontakten med Melodifestivalarenan för Sebastian Fronda. Om två veckor deltar han i deltävlingen i Karlskrona. Foto: Håkan Wikström
VÄSTERÅS. Här kliver Sebastian Fronda in i Melodifestivalarenan för första gången.
Men han får vänta två veckor på sitt deltagande.
- Det hade varit en enorm känsla att få uppträda i Västerås.
Sebastian Fronda är raparen som tackade nej till att uppträda i Melodifestivalen förra året. Därför diskades hans bidrag. Melodifestivalorganisationen ville inte ha någon annan artist.
Men i år är Fronda med, både som textförfattare och artist.

Första kontakten med arenan

Vasteras.expressen.se tog med Västeråsrapparen till ABB Arena för att få känna stämningen inför hans deltagande om två veckor i Karlskrona.
– Det känns större innan man kliver in i arenan än vad det är. Jag tror att det kommer att kännas som vilken scen som helst när man väl står där, säger Fronda när han kommer in på arenan.
Västeråsartisten tävlar i den sista deltävlingen som avgörs i Karlskrona.
– Det hade varit en enorm känsla att få uppträda i Västerås. Inte för att jag tror att det hade gynnat mig när det gäller resultatet, folk från hela Sverige röstar ju, men känslan att få komma upp på scenen i Västerås och höra kompisarna jubla, det hade varit stort.
När det blev klart att Sebastians bidrag Ingen mår så bra som jag kom med i Melodifestivalen så blev det extra fart på biljettförsäljningen i Västerås.

"Stort i Västerås"

– Det är massor med folk som köpte biljett för att de trodde att jag skulle delta i Västerås, så visst hade det varit ännu större att uppträda i Västerås.
Hur känns det? Har du börjat bli nervös?
– Jag har nästan hunnit att tröttna. Det är en sån otrolig mediahype. Man blir nästan matt. Och det kommer att bli ännu värre i Karlskrona.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!