Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gripen kvinna våldtagen av polis på Koh Samui

Se senaste nyheterna med Expressen TV
Händelsen inträffade på ön Koh Samui i Thailand.
Foto: SITTHIPONG CHAREONJAI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

En polis på ön Koh Samui i Thailand har blivit avstängd sedan han våldtagit en gripen kvinna.

Den 21-åriga kvinnan var misstänkt för droginnehav, skriver The Nation Thailand.

Efter våldtäkten ska kvinnan ha förts tillbaka till sin cell.

Händelsen inträffade på onsdagen, skriver thailändska medier. En 21-årig kvinna från Burma greps då på ön Koh Samui i Thailand, misstänkt för innehav av droger.

Under tiden kvinnan satt frihetsberövad ska polisen som ledde utredningen ha fört henne till ett annat rum, där han våldtog henne. Efter dådet fördes kvinnan tillbaka till sin cell.

Brottet upptäcktes senare samma dag då kvinnan larmade Burmas ambassad. Kort därefter inleddes en utredning kring polisen, som också har stängts av från sin tjänst.

Polisen åtalad

Efter att polischefen i Koh Samui-distriktet förhört den misstänkte polisen har åklagare väckt åtal om våldtäkt. I förhöret ska gärningsmannen delvis ha erkänt till brottet, men nekat till vissa delar ur kvinnans redogörelse, skriver The Nation Thailand.

Den gripna kvinnan fördes till sjukhus för vård efter händelsen. Det är oklart hur polisen hanterat brottsmisstankarna som riktats mot henne.

LÄS MER: Så köps och säljs ungdomsmorden i Sverige (PREMIUM) 

LÄS MER: Kvinnliga fångvaktare blev kära i grovt kriminella män (PREMIUM) 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.