Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Greider: ”Bäst om både Löfven och Lööf avgick”

Annie Lööfs besked i intervjun med Expressen, där hon öppnade för att sitta i en S-ledd regering efter valet, väckte stor uppmärksamhet den gångna veckan.
Foto: NICKLAS THEGERSTRÖM/DN/TT / DN TT NYHETSBYRÅN
Göran Greider, chefredaktör på Dala-Demokraten och tung S-debattör, tror att en allians med Centern inte kommer ”mobilisera några S-väljare”.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Statsminister Stefan Löfven (S) har välkomnat Annie Lööfs besked.
Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Premium: Centerledaren Annie Lööfs besked att hon kan tänka sig att ta plats i en S-ledd regering efter valet möts med blandade reaktioner inifrån Socialdemokraterna.

– I praktiken är det nog dåligt för Socialdemokraternas valresultat, säger Göran Greider, chefredaktör för oberoende socialdemokratiska Dala-Demokraten.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Magdalena Graaf, 47: Har flyttat till ”skilsmässoringen”

Premium: Knäcktes av huskostnaderna • Visar upp nya lägenheten

Bildt: ”Putins moderna vapen börjar ta slut”

Premium: Därför skickas 70 år gamla stridsvagnar till fronten

Pappa sa: ”Du är inte min son längre”

Premium: Admira Thunderpussy i ”Dragrace Sverige” om homofobin: ”Helt sjukt”