Gravid kvinna skjuten till döds – efter trafikbråk

Sara Nicole Morales.
Foto: Facebook
Foto: JOHAN NILSSON / TT NYHETSBYRÅN

Gravida Sara Nicole Morales sköts till döds av en motorcyklist i ett eskalerande trafikbråk.

Sara Nicole ska ha kört in i motorcykeln med flit, vilket ska ha utlöst det dödliga bråket. 

Enligt polisrapporten hävdar mannen självförsvar. 

Sara Nicole Morales startade trafikbråket genom att köra in med sin personbil i den 40-årige mannens motorcykel, skriver New York Post. Händelsen inträffade söndag förra veckan i den amerikanska delstaten Florida. 

Mannen ska inte ha blivit skadad vid olyckan men bad den gravida bibliotekarien att stanna kvar på platsen för att invänta på polis och utbyta försäkringsuppgifter. Men vittnesmål menar att Sara Nicole Morales vägrade stanna kvar vid olycksplatsen. Istället körde hon i väg – för att hämnas. 

Hämtade pistol

Gravida Sara Nicole bestämde sig för att snabbt köra hem till sitt hus och gå in för att hämta en pistol. Hon ska sedan ha kört tillbaka till brottsplatsen för att hota den 40-årige mannen med pistolen. Motorcyklisten, som var i telefon med polisen, ska då ha svarat med att ta fram ett lagligt vapen och skjuta till kvinnan till döds. 

Polis bekräftar att den 40-årige mannen var samarbetsvillig och stannade kvar för att förhöras. Det är oklart om skjutningen kommer rubriceras som självförsvar, men Floridapolisen utreder händelsen, rapporterar medier. 

Se mer

Hon mördade sin nyfödda bebis – erkänner efter 35 år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.