Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Efter granskningen: ”De borde skämmas!”

”Jag sliter inte för att mina pengar ska gå till vuxna människor som utsätter sina barn för sånt här vidrigt”, säger Anahit Arakelyan om Expressens granskning.
Foto: Mattias Bardå / Filter

Premium: När Anahit Arakelyan får höra om de apatiska barnen som hållits avskärmade från samhället i fem år, och om föräldrarna som fick lön för att vårda dem i hemmet, blir hon inte bara arg. Hon tar det personligt. 

– Varje vecka när vårdarna kom hem till mig och vägde mig och mätte mig och tog min puls och blodtryck och allt det där så bara hoppades jag att nån skulle märka att jag inte var sjuk på riktigt. Att nån skulle ta mig därifrån och rädda mig. När ingen gör det, förstår du hur ensam man blir som barn då?

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

Kriget i Ukraina 8 juni

Premium: Zelenskyj vädjar om omedelbar hjälp

Kvinnor berättar: ”Det här får oss att tappa sexlusten” – 21 oväntade saker

Premium: Kvinnor berättar: 21 oväntade saker som får oss att tappa sexlusten

Visselblåsaren: USA har rester av utomjordingar

Premium: Avslöjandet: Piloter och farkoster • Tidigare Ufo-toppen försvaras och ifrågasätts