Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Efter granskningen: ”De borde skämmas!”

”Jag sliter inte för att mina pengar ska gå till vuxna människor som utsätter sina barn för sånt här vidrigt”, säger Anahit Arakelyan om Expressens granskning.
Foto: Mattias Bardå / Filter

Premium: När Anahit Arakelyan får höra om de apatiska barnen som hållits avskärmade från samhället i fem år, och om föräldrarna som fick lön för att vårda dem i hemmet, blir hon inte bara arg. Hon tar det personligt. 

– Varje vecka när vårdarna kom hem till mig och vägde mig och mätte mig och tog min puls och blodtryck och allt det där så bara hoppades jag att nån skulle märka att jag inte var sjuk på riktigt. Att nån skulle ta mig därifrån och rädda mig. När ingen gör det, förstår du hur ensam man blir som barn då?

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Kyssen som ändrade Depps och Heards liv

Premium: Så förvandlades kärlekssagan till en ond mardröm

Bonussyskonen Håkan & Catharina blev ett par

Premium: Så hittade de kärleken efter 20 år • ”Det kändes plötsligt självklart”

Matilda, 35: Så ger du din kvinna skönare sex

Premium: Tre heta tips till heteromän • Knäck "lesbiska orgasmgåtan"