Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Göran Persson får ännu en lägenhet

Nyligen stormade det när Göran Persson slapp bostadskön och fick en lyxlägenhet på Södermalm.

Nu har Persson dessutom av riksdagen fått en lägenhet mitt i Gamla Stan, skriver Politikerbloggen.se.

- Han har en lägenhet på samma villkor som alla andra riksdagsledamöter, säger Göran Perssons presskontakt Peter Akinder till Expressen.se.

För många människor är det mer eller mindre omöjligt att komma över en lägenhet i centrala Stockholm. Men för Göran Persson är det en baggis. På kort tid har han kommit över lägenheter på två av de hetaste adresserna i huvudstaden. Enligt journalisten Niklas Svensson, som skriver Politikerbloggen.se, har Göran Persson fått en lägenhet på fashionabla Lilla Nygatan i Gamla Stan.

Slapp köa

 - Det är riktigt att Göran Persson har en riksdagslägenhet på samma villkor som alla andra riksdagsledamöter som inte bor i Stockholm, säger Peter Akinder. Nyligen stormade det kring paret Göran Persson och Anitra Steen när de slapp köa och fick en lägenhet på en av Södermalms mest exklusiva adresser. Behöver Göran Persson ännu en lägenhet? - Jag kan bara svara om Göran Persson i hans roll som riksdagsledamot. Har han sovit i lägenheten? - Den lägenhet som han disponerar använder han, men jag kan inte bekräfta att det är den adressen. Göran Persson opererade höften under torsdagen och är sjukskriven från riksdagen till 22 december.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.