Gigi Chao, dotter till Cecil Chao. Foto: Bobby Yip
Gigi Chao, dotter till Cecil Chao. Foto: Bobby Yip

Gift dig med lesbisk dotter - få 450 miljoner

Publicerad

Han skryter själv att han haft 10 000 kvinnor.

Nu vill playboyen och miljardären Cecil Chao ge 450 miljoner kronor till den man som gifter sig med hans lesbiska dotter.

Den 76-årige finanspampen från Hongkong gick ut och berättade om "belöningen" efter hans dotters giftermål med en kvinna i Frankrike, skriver Daily Mail.

Gigi tillsammans med sin bror Howard och pappa Cecil.. Foto: Bobby Yip

Samkönade äktenskap är inte tillåtna i Hongkong. Cecil Chao vill nu att någon man gifter sig med dottern och "gör henne straight."

– Det spelar ingen roll om han är rik eller fattig, det viktigaste är att han är generös och godhjärtad, säger Cecil Chao enligt Daily Mail.

Viftade bort

Affärsmannen fick reda på sin dotters bröllop förra veckan, men viftade först bort det som "falska uppgifter."

Enligt CNN tycker dottern Gigi, som är äldst i systerskaran på tre, att pappans plan är "underhållande." Om hon kommer gå med på pappans plan säger hon: "Vi får se."

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag