Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gick till attack med mc-hjälm

En 22-åring klubbade ner en 48-årig man med en motorcykelhjälm I Kumla under natten. 48-åringen fick föras akut till sjukhus. - Han sk ha klarat sig undan utan livshotanda skador, länsvakthavande befäl, Örebropolisen. 

Det var strax efter klockan ett, natten mot söndag som en 22-årig man av okänd anledning jagade 48-åringen på Stationsgatan i Kumla.

 - Han sprang efter honom med en integralhjälm i högsta hugg och slog honom i huvudet. Flera personer blev vittnen till misshandeln, säger Lotta Lindblad.

 48-åringen skadades allvarligt och fick föras till sjukhus.

Ligger för tillnyktring

 - Brottet rubriceras som grov misshandel. Vi har inte hört den misstänkte än eftersom han ligger för tillnyktring, säger Lotta Lindblad till örerbo.expressen.se vid niotiden.

 Senare under dagen anhölls mannen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.