Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gabriella ringde hem: "Lever och mår bra"

Gabriella Gardell har gett sig till känna.

Vid 20-tiden på lördagskvällen ringde hon hem till sin mamma.

- Hon ringde hem till mamma och det enda hon har sagt hittills är "jag lever och jag mår bra", sen bröts samtalet, säger systern Alexandra Gardell.

Gabriella Gardell har varit saknad sedan hon inte kom hem från semestern i Egypten den 27 augusti. Hon sågs senast när hon checkade ut från hotellet i Sharm el sheikh. Familjen har varit orolig och bett allmänheten om hjälp.

Nu har dock familjen fått kontakt med Gabriella.

På lördagskvällen vid 20-tiden fick familjen ett livstecken från henne när hon ringde hem och pratade med sin mamma.

Få kontakt

- Det enda hon har sagt hittills är "jag lever och jag mår bra", sen bröts samtalet. Hon ringde från ett egyptiskt nummer. Mamma har kontakt med hotellet som hon bott på så nu fixar hotellet ett rum åt henne för i kväll, säger Alexandra Gardell.

Hon säger också att familjen nu försöker få ny kontakt med Gabriella.

- Vi vet inte vad som har hänt och i vilket skick hon är i. Jag är i sådan chock. Men hon lever i alla fall, säger Alexanda Gardell.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.