Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fyrabarnsmamma dödad av sin egen hund – människorester hittade i hundens mage

Händelsen inträffade i Puntallana på La Palma, den nordvästligaste ön i den spanska ögruppen Kanarieöarna.Foto: Google Maps

En 40-årig fyrabarnmamma överfölls och dödades av sin egen hund på La Palma på Kanarieöarna tidigare i veckan.

Hunden sköts till döds efter attacken och obduktionen visar nu att hunden hade rester av en människa i sin mage, skriver Diario de Avisos.

Det var i onsdags förra veckan som polisen larmades till Puntallana på La Palma, den nordvästligaste ön i den spanska ögruppen Kanarieöarna. 

 

https://twitter.com/diariodeavisos/status/936619288756215809

Anledningen till larmet var att en man hört en kvinna skrika högt från sin bostad. Det var dock en annan person som sedan hittade kvinnan i hennes hem, en upptäckt personen beskriver som "en fruktansvärd syn".

Fyrabarnsmor överfölls av sin egen hund – bets ihjäl

Den 40-åriga fyrabarnsmamman ska ha attackerats av sin egen hund, som var en blandning av pitbullterrier och amstaff, hemma i sin bostad. Hon fick så pass allvarliga skador när hon överfölls att hennes liv inte gick att rädda.

Hunden sköts ihjäl på plats av polis och har nu obducerats. Under obduktionen hittade veterinären rester av en människa i hundens mage, skriver Diario de Avisos.

Strikta regler råder för den aktuella hundrasen

Kvinnans hund hade en id-bricka och tillhör en ras som av de lokala myndigheterna på Kanarieöarna kategoriseras som potentiellt farlig. Den typen av hundar kräver en särskild försäkring och om hundägaren vistas ute bland folk så ska hunden ha munkorg och ett koppel som inte får vara längre än två meter långt. Hundar som tillhör den här typen av raser ska även registreras och ägaren måste genomgå en utbildning. Den döda kvinnans hund var dock inte registrerad enligt det gällande reglerna, skriver Diario de Avisos.

Sofie, 43, tog tjänstledigt – swingtradar på börsen

Bästa tipsen: Så får du pengarna att växa • Avslöjar sina bästa affärer

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.