Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fyraåring kidnappades i sitt hem – hittad mördad på gatan

Senaste nyheterna med Expressen TV
Cash Gernon, 4, kidnappades när han sov och hittades död på gatan
Foto: Privat
18-årige Darriynn Brown har pekats ut af offrets familj som gärningsmannen.
Foto: Polisen

Gärningsmannen bröt sig in i bostaden och kidnappade den sovande pojken Cash Gernon, 4.

Fyraåringen hittades senare ihjälhuggen på gatan.

18-årige Darriynn Brown, som bar en elektronisk fotboja vid tillfället, har pekats ut av offrets vårdnadshavare som gärningsman enligt New York Post.

Övervakningskameror visar hur Darriynn Brown förra helgen trängde sig in i huset i Dallas, USA, via en dörr på baksidan och kidnappade fyrårige Cash som låg och sov.

Pojkens kropp hittades senare på gatan av Antwainese Square, 39, när hon var ute och joggade.

– När jag såg att pojken hade myror på fötterna förstod jag att han var död. Det var hjärtskärande, han var ju så ung, säger Antwainese Square till Dallas Morning News.

Polisen: Vi är chockade och mycket arga

Fyraåringen, som hittades utan tröja och skor, hade dödats med flera knivhugg enligt polisen. Cash beskrivs som en ”glad och obekymrad” pojke av vårdnadshavaren.

– Vi är chockade och mycket arga för det som hände det här lilla barnet, säger polisens talesperson Albert Martinez.

Grannen Katie Guillen lade ut blommor vid platsen där pojkens kropp hittades.

– Det är så sorgligt att någon vaknade i morse och förlorade sitt barn utan förvarning. Hur kan man dumpa någons kropp så där? Han var någons barn, säger Katie Guillen.

Darriynn Brown bodde inte långt från platsen där Cash Gernons kropp hittades. Brown ska inte ha känt Gernon och motivet bakom brottet är okänt.

Här är måndagens största nyheter i Expressen TV

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.