Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fullt utvecklad bilbrand på E18: ”Jag fick jättepanik”

Detta ska du tänka på.
Under eftermiddagen startade en fullt utvecklad brand på E18. Foto: Seymur Huseynov / Privat

En personbil brann på E18 under torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten var det en fullt utvecklad brand. Ingen person ska ha skadats.

– Precis när jag åkte förbi bilen så small det, säger  Seymur Huseynov, som körde förbi personbilen. 

En personbil stod i lågor på E18 mot Enköping under torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten handlade det om en fullt utvecklad brand och ingen person skadades i olyckan. 

”Jag fick jättepanik”

Seymur Huseynov var på väg hem från jobbet när han såg svart rök längre fram i körfältet.

– Precis när jag åkte förbi bilen så small det. Jag kände hur värmen kom in i bilen. Jag var tvungen att gasa i väg för jag trodde att min bil kunde antändas, säger Seymur Huseynov.

Han säger att han var den sista bilen som passerade efter explosionen. Och att det är första gången på länge som han blev rädd. 

– Jag trodde att den bilen var stabil, men jag fick jättepanik när det small. Såhär i efterhand borde jag inte ha kört förbi. När värmen kom kändes det som att sidan på min bil brann, säger han. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.