Hemlig romans. Fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg ville inte att hans romans med Dede skulle komma ut. Men nu väljer Dede att berätta i en intervju i News of the world.
Hemlig romans. Fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg ville inte att hans romans med Dede skulle komma ut. Men nu väljer Dede att berätta i en intervju i News of the world.

"Freddies kropp är fantastisk..."

Publicerad
Uppdaterad
Nu talar Denise "Dede" Lopez ut om romansryktena om henne och Fredrik Ljungberg.
- Det var väldigt svårt att hålla det hemligt. Stockholm är en väldigt liten stad, säger sångerskan i engelska tidningen News of the world.
Denise
Dede och Fredrik Ljungberg fotograferades tillsammans på en kändisfest i Stockholm förra våren. Men ingen av dem ville då bekräfta ryktena om att de var ett par. Dede säger till News of the world att hon träffade Fredrik Ljungberg första gången 2002. - Jag var där med en pojkvän, Freddie var med kompisar. Vi träffades genom en gemensam kompis. Han var väldigt trevlig och avslappnad. Jag kände att det fanns en gnista. - I oktober kom Freddie tillbaka till Stockholm för EM-kvalspel. Ville inte tala om det Enligt sångerskan var det då romansen inleddes. Dede säger att de träffades fyra-fem gånger. - Han insisterade på att vi inte skulle tala om för pressen eller för mina vänner att vi dejtade. Han sa han inte ville vi skulle bli som Posh och Beckham. - Freddie har en fantastisk kropp, det du ser på Calvin Klein-billboardsen är ingenting. Hans kropp är ännu bättre, stark och säker. Det vackraste du kan tänka dig. Enligt henne avbröt Fredrik relationen för att han inte ville att det skulle läcka ut. - Han gillade ryktena om att vi träffades seriöst. - Jag ville ha något seriöst och det sa jag till honom. Det var då han sa att vi bara skulle vara vänner.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag