Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Frank Andersson vräks från paradlägenheten

Frank Andersson jagas av kronofogden. Nu vräks han från sin paradlägenhet i Sundsvall - eftersom hyran inte har betalats sedan i oktober. Foto: Sven Lindwall
Brottarlegenden Frank Andersson vräks från sin paradlägenhet i centrala Sundsvall. Den forne världsmästaren som inte betalat hyran sedan i september har nu över 100 000 kronor i hyresskuld.
I somras flyttade Frank Andersson in i den 210 kvadratmeter stora femman på Storgatan - en av Sundsvalls verkliga paradvåningar. Men hyran på 17233 kronor slutade han betala redan i oktober, skriver Sundsvalls Tidning.

Jagas av kronofogden

Värden, fastighetsbolaget Norrvidden, har nu lämnat in en stämning mot Frank Andersson till Sundsvalls tingsrätt. Bolaget vill att Andersson vräks från lägenheten samt att han betalar de 103 000 kronor han är skyldig för obetalda hyror mellan oktober och mars.
Kronofogden har jagat brottarstjärnan helt utan framgång för att försöka driva in hyrorna.

Bor inte i lägenheten

Enligt folkbokföringen är Frank Andersson sedan 2002 skriven i Spanien, och fastighetsbolaget tror inte att han har bott i lägenheten under hösten. Men någon verkar ändå göra det, och fastighetsbolaget sluter sig till att Frank Andersson förutom att strunta i hyresinbetalningarna dessutom hyrt ut lägenheten i andra hand - helt utan värdens tillåtelse.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.