Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Forssell: ”Jag delar Ebba Buschs ilska”

Problemet med svensk kriminalpolitik är inte brist på ord, fördömanden och löften, utan att ”inget händer”. Det menar Moderaternas justitieministerkandidat Johan Forssell i en stor intervju efter påskhelgens kravaller.

– Om vi vinner valet kommer vi att göra den största kraftsamlingen någonsin mot de kriminella gängen. Vi ska lägga fram lagstiftning som vi inte sett i Sverige hittills men som kommer att vara nödvändig, säger han, men kritiserar samtidigt stödpartiet SD för att gå för långt i sina utspel mot brottsligheten.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.