Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Före tragedin: Så var Behns sista tid i livet

Konstnären Unni Askeland i öppen intervju om nära vännen.
Ari Behn är prinsessan Märtha Louises exmake.Foto: GRøTT, VEGARD WIVESTAD / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN
Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn anländer till vigseln mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist i Slottskyrkan i Stockholm i juni 2015.Foto: SÖREN ANDERSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn var frekventa gäster hos de svenska kungligheterna. Här på prinsessan Estelles dop.Foto: SUVAD MRKONJIC
Kronprinsen Haakon, kronprinsessan Mette Marit, prinsessan Märtha Louise och Ari Behn när kronprinsessan Victoria fick sin Daniel sommaren 2010.Foto: NIKLAS LARSSON / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN

Ari Behns bortgång satte punkt för ett händelserikt liv levt i offentligheten. 

47-åringen upplevde stora framgångar med författarkarriären och sin konst, ett välbevakat äktenskap med prinsessan Märtha Louise – men också svåra fysiska smärtor och panikångest. 

Expressen Premium

Läs Expressen Premium gratis hela sommaren

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 juli. Premium är en tillsvidareprenumeration, efter den 31 juli betalar du 69 kr/mån. Du kan säga upp när du vill och har ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium - läs gratis hela sommaren” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Sang Mo går i skolan för att en dag slippa sälja sin kropp

Lever dubbelliv bland turisterna i Thailand: ”Jag gör det här för att få en framtid”

”Husdrömmar Sicilien” – så gick det sen för Bill & Marie

Köpte hus 1700-talshus i Italien • ”Det har man inte sett i tv”

Nu ligger den jobbigaste coronafrågan på bordet

Viktor Barth-Kron: Centerns inspel har betydande sprängkraft