Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Föräldrarna polisanmälde Audreys 42 år äldre pojkvän

Senaste nyheterna med Expressen TV
Audrey Cheyenne-Smiley Moon, 19, har gift sig med Kevin, 61.
Foto: Privat

Audrey Cheyenne-Smiley Moon, 19, introducerade sin nya pojkvän Kevin för föräldrarna.

Det slutade med att föräldrarna polisanmälde Kevin eftersom han är 42 år äldre än Audrey.  

– När vi kom till mina föräldrars hus väntade hela familjen utanför tillsammans med poliser, säger Audrey enligt Mirror.

Audrey Cheyenne-Smiley Moon, 19, fick kontakt med Kevin, 61, via en dejtingapp i januari förra året. De tyckte inte att åldersskillnaden spelade någon roll eftersom de hade så mycket gemensamt.

– Vi pratade om allting, säger Audrey.

Det sade klick direkt när de möttes ansikte mot ansikte i Kalifornien några månader senare.

– Jag var både upprymd och nervös inför att träffa honom. Kevin tog första steget, han tog mitt ansikte i sina händer och vi kysstes för första gången. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, säger Audrey.

”De skrek åt honom i tre dagar”

Hennes föräldrar var betydligt mindre glada eftersom Kevin är 42 år äldre än deras dotter.

– Min familj var extremt fientlig när de träffade honom. Vi hade kanske inte lagt fram det på bästa sätt, jag sms:ade dem när jag var bortrest med honom. När vi kom till mina föräldrars hus väntade hela familjen utanför tillsammans med poliser, säger Audrey.

Hon tycker att det var en skrämmande upplevelse.

– De skrek åt honom i tre dagar varje gång han kom för att träffa mig och sade vilken fruktansvärd person han var för att han älskade mig, säger Audrey.

”Jag hittade en ny bästa vän och blev kär i min bästa vän”

Men till slut accepterade Audreys föräldrar dotterns nya pojkvän. Förra månaden gifte sig Audrey och Kevin. Nästa mål är att bli föräldrar.

– Vi vill bara vara tillsammans och aldrig skiljas åt igen, säger Audrey. 

Kevin säger att de blev tillsammans av en slump eftersom något blev fel när han använde dejtingappen.

– Eftersom jag sökte på åldrarna 30 till 50 borde hennes profil inte ha dykt upp. Men något fick mig att titta på den och gilla den. Jag hittade en ny bästa vän och blev kär i min bästa vän, säger Kevin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.