Föräldrar och tre barn hittade mystiskt döda

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
En familj har oförklarligt hittats döda i sin säng i Utah, USA. Varken polis, grannar eller vänner vet hur de kan ha dött.
Foto: Michelle Tessier

En familj har oförklarligt hittats döda i sin säng i Utah, USA. Varken polis, grannar eller vänner vet hur de kan ha dött.

– Vi vet inte vad som orsakat deras död. Det fanns inga tecken på våld, säger poliskommissarie Dave Caron till CNN.

De fem familjemedlemmarna hittades döda i en dubbelsäng, i sitt hus i Springville, Utah under lördagskvällen.

I det preliminära obduktionsresultatet finns det inget som tyder på våld eller överfall och kriminaltekniker försöker nu ta reda på vad som orsakat den mystiska familjedöden, uppger CNN.

Dödsorsaken okänd

Varken polis, grannar eller vänner vet vad som orsakat de mystiska dödsfallen.

– Vi vet inte vad som orsakat deras död. Det fanns inga tecken på våld som pistolkulor, knivskador på någon av kropparna, säger poliskommissarie Dave Caron till CNN.

Det var en äldre son till paret som tillsammans med sin farmor hittade sin döda familj på lördagskvällen. Sonen hade haft kontakt med familjen på morgonen, men det var när de inte svarat flera gånger under dagen, som han begav sig till huset för att kolla till dem.

Låg livlösa i sängen

När sonen kom in i sovrummet låg pappan Benjamin Strach, 37, mamman Kirsti Strack, 36, sonen Benson Strack, 14, dotten Emery Strack, 12 och sonen Zion Strack, 11 livlösa i dubbelsängen.

Polisen i Utah misstänker att de kan ha utsatts för en kolmonoxidförgiftning – som uppstår vid brand – men vid en brandteknisk undersökning av hemmet hittades inga spår av den dödliga gasen.

Nu väntar en medicinsk undersökning med analys av blodprover för att avgöra vad som kan ha orsakat det besynnerliga dödsfallet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.