Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Folkhälsomyndigheten slutar med dagliga presskonferenser

Följ senaste nytt om coronautvecklingen i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helgerna.
Taha Alexandersson, ställföreträdande krisberedskapschef, Socialstyrelsen, under den myndighetsgemensamma pressträffen om Covid-19.Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Iréne Nilsson Carlsson, folkhälsoråd, Socialstyrelsen, Johanna Sandwall, krisberedskapschef, Socialstyrelsen vid Folkhälsomyndighetens pressträff.Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Karin Tegmark Wisell, avdelningschef, Folkhälsomyndigheten under den dagliga myndighetsgemensamma pressträffen om Covid-19.Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Folkhälsomyndigheten slutar från och med i dag, onsdag, att hålla dagliga presskonferenser för att uppdatera om läget med coronaviruset i Sverige. I stället kommer pressträffarna att hållas två dagar i veckan, på tisdagar och torsdagar.

Har du följt Folkhälsomyndighetens pressträffar?

Det innebär att nästa pressträff är på torsdag 11 juni. Fortsatt är det klockan 14 som pressträffarna hålls.

Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har hållit pressträffar varje helgfri vardag sedan början av mars med anledning av pandemin.

Började som ett mystiskt virus i Kina – se Tegnells första intervju i Expressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.