Den 29 april gifter sig prins William med Kate Meddleton - och är du inte på plats kan du följa bröllopet live på Youtube.
Den 29 april gifter sig prins William med Kate Meddleton - och är du inte på plats kan du följa bröllopet live på Youtube.

Följ bröllopet live - på Youtube

Publicerad
Här kommer glädjebeskedet till alla som vill följa det brittiska bröllopet men som inte är i London då.
Hela kalaset sänds live på Youtube.
Det närmar sig nu, den 29 april gifter sig prins William med sin Kate Middleton och förberedelserna går så klart på högvarv.
Och många kan knappt vänta.
Är du en av dem, eller bara lite nyfiken, kommer här nu ett glädjebesked.

Parets initiativ

Hela bröllopet ska sändas live på Youtube. Och det är bröllopsparet själva som insisterat på detta, skriver Telegraph. Paret vill att bröllopet ska bli ett interaktivt event världen över.
Och direkt från kungliga St James Palace kommer man att kunna kommentera bröllopet live på Twitter, Facebook och Flickr.
– Vi vill att människor ska kunna vara med interaktivt med det kungliga bröllopet samtidigt som de ser det, säger en talesman från St James Palace.

Flitiga användare

Prins William och Kate Middleton gillar sociala medier och är flitiga användare av Facebook, Twitter och Youtube.
Deras intention har alltid varit att göra bröllopet tillgängligt för så många som möjligt, hälsar St James Palace.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag