Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flygplan i USA har nödlandat på grund av trasigt fönster

Ett flygplan på väg från Chicago till New Jersey i USA har nödlandat efter problem med ett fönster på planet, rapporterar CNN. 

Flyget har landat i Cleveland Ohio med en skada på ett fönster.

Southwest Flight 957 från Chicago till Newark, New Jersey nödlandade på Cleveland Hopkins International Airport på onsdagen. 

Bilder på sociala medier från passagerare visar en spricka i ett fönster. Inga personer ska ha skadats.

Passageraren Linda Holley skickade en bild på fönstret till sin son Ryan och skrev att "flygplansfönstret sprack under flygresan. Allt är ok men läskigt".

https://twitter.com/rholley28/status/991697282595721217

Enligt uppgifter från Southwest är det den yttre av flera rutor på flygplansfönstret som har spruckit, skriver CNN. Det är oklart vad som har orsakat sprickan, men det nationella flygförbundet, FAA, ska utreda vad som inträffat.

Det var den andra nödlandningen för ett Southwest-plan på mindre än tre veckor, enligt CNN. En motor som lade av tvingade ett flyg att landa mitt under resan den 17 april. 

Delar av motorn slog sönder en ruta och en 43-årig kvinna sögs ut genom hålet. Andra passagerare lyckades hålla fast henne och dra in henne, men hon avled senare på sjukhus på grund av skadorna, rapporterar CNN.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.